Et simpelt netværksritual, der vil booste dit 2019

Et simpelt netværksritual, der vil booste dit 2019

 

Starten på et nyt år er noget særligt for mange.

Jeg vil gerne dele et simpelt, men meget powerfuldt netværksritual med dig. Jeg sætter personligt stor pris på det, og det har vist sig at have en kæmpe effekt på de resultater, jeg skaber i mit liv – både forretningsmæssigt og privat.

Det er et netværksritual, som løfter dig, fordi det indbefatter, at du meget klart forpligter dig over for en eller flere i dit netværk. Jeg håber, det vil inspirere dig, hvis du ikke allerede har dit eget af samme slags.

For mig er opstarten af et nyt år forbundet med en lyst til at se tilbage på både op- og nedture i det år, der er gået. Suge læring til mig. Men også at se frem og skabe nye drømme og sætte nye mål. Jeg synes ærligt samtidig også nogle dage, at det kan virke ret overvældende og lidt skræmmende at tage hul på et nyt år.

Det kan du måske også genkende?

For år tilbage startede jeg et simpelt netværks-nytårsritual op, som jeg og flere andre er blevet virkelig glad for.

 

Netværksritualet

Ved årets udgang holder min mand og jeg en lille nytårskur. Det vil sige, vi går ud og spiser en lækker frokost et sted, hvor vi kan sidde og tale fortroligt sammen.

Her fejrer vi de ting, vi er særligt glade for hver især, der er sket i årets løb.

Vi drikker champagne og lister de begivenheder eller ting op, som vi har sat pris på, er stolte af, at vi nåede eller bare taknemmelige for faldt ned i vores turban. Og så taler vi om, hvad vi særligt ønsker at have fokus på eller drømmer om i det nye år – hvad vi vil have mindre eller mere af.

 

Vi har svaret på de samme spørgsmål, inden vi sætter os, og vi har skrevet det hele ned.

På den måde kan vi finde ud af om, vi vil det samme, eller om der er ting, der skal justeres, for at vi kan have fokus på det, vi ønsker os – både sammen og hver for sig.

Vi committer os over for hinanden på at handle på det, der er vigtigt for os.

Det sikrer os bestemt ikke mod udfordringer i løbet af året, men det giver en mulighed for at sætte en retning for det nye år.

 

Vi gør præcis det samme i Netværks Akademiet. Og det virker lige så stærkt forretningsmæssigt!

Nytårskuren tager altid udgangspunkt i en række faste coachingspørgsmål, som er ens om det er privat eller arbejdsmæssigt.

De to første sider retter sig bagud og de næste to fremad. Spørgemålene er inspireret af en meget dygtig spirituel ledelsesmentor, som jeg har sparret med for år tilbage.

Du kan downloade spørgsmålene helt gratis her.

 

Netværks Akademiet i 2018 og 2019

Når vi i Netværks Akademiet ser tilbage på 2018, så har det været et vildt år.

Året har både budt på masser af gode oplevelser og også nogle, der har gjort rigtig ondt. Det hele har givet masser af læring og klart flyttet os et bedre sted hen.

 

 

Vi er helt overordnet lykkes med, at butikken kører med mig i USA og Morten og teamet i København. Vi har oplevet, at geografisk afstand og tidsforskel både kan være udfordrende og samtidig noget, der godt kan lade sig gøre arbejdsmæssigt, når alle er indstillet på det.

Men det kunne ikke have ladet sig gøre for os uden et stærkt netværk. TAK af hjertet!

Vi har nu sat en række nye mål og drømme op for 2019. Listen af det vi drømmer om i det nye år, har vi allerede taget hul på og vi er i fuld gang med at forfølge dem.

Det bliver et fantastisk år – Godt nytår!

 

De bedste hilsner

Susie

 

Ps. Jeg læser lige for tiden Kristina Karlssons bog ”Your dream life starts here”. Det er en step-by-step-guide til at skabe præcis det liv, der er rigtigt for dig. Den er mere krævende end at afholde nytårskuren, men den får mine varmeste anbefalinger! Tjek den ud her.

 

Pps. Og husk – sig til hvis vi skal komme ud og hjælpe også jer i din virksomhed med at blive endnu bedre til at arbejde professionelt med netværk. Det vil vi elske 🙂

 

 

 

 

 

Susie Lynge
Susie Lynge
sl@netvaerksakademiet.dk

Susie Lynge er direktør og netværksekspert i Netværks Akademiet. Hun har trænet over 30.000 medarbejdere og ledere i strategisk networking og videndeling.