Workshops og kurser

En workshop med os er en mulighed for at få hands-on experience med værktøjer inden for networking og videndeling. Vores workshops er involverende og alle deltagere bliver bragt i spil.

Et kursus er til jer der har brug for en kulturændring og udvikling over tid. Vores kurser er præget af positiv energi og har et operationelt, hverdagsorienteret fokus.

Alle vores workshops og kurser tilbydes enten fysisk eller digitalt på Zoom eller Teams.

Strategisk networking

Netværk er den hurtigste vej til nye kunder. Vi introducerer jer til 10 effektive netværkstrin og giver inspiration til, hvordan I når jeres mål hurtigere gennem et stærkt professionelt netværk.

Vi arbejder med bogen Netværk Nu! - 10 enkle trin til et effektivt netværk gennem hele forløbet.

Nedbryd siloerne

Videndeling på tværs skaber en stærkere forretning, med fokus på at spille hinanden gode. Effektiv videndeling resulterer i sparet tid, færre fejl, øget effektivitet, mere innovation og højere arbejdsglæde.

Vi arbejder med bogen Videndeling der virker - Sådan arbejder I med netværk igennem hele forløbet.

Strategisk networking og relationssalg

Netværk er den hurtigste vej til nye kunder. Et godt netværk er afgørende for at skabe loyale kunder og gøre dem til ambassadører, der anbefaler jer videre.

Vi arbejder med bogen Netværk Nu! - 10 enkle trin til et effektivt netværk gennem hele forløbet.

LinkedIn og strategisk networking

LinkedIn er et stærkt værktøj i employer branding. Igennem LinkedIn giver vi jer redskaberne til at genere nye leads og kontakter.

Vil I booke en workshop eller et kursus?