VI SKABER STÆRKERE RELATIONER

GENNEM VIDENDELING, NETWORKING OG LINKEDIN

Om Netværks Akademiet

I Netværks Akademiet hjælper vi vores kunder med at arbejde endnu mere strategisk med deres netværk – både online og offline. Vi træner ledere og medarbejdere i effektiv videndeling og i at få mere værdi ud af deres netværk fx i forbindelse med salg. Gennem målrettede workshops, foredrag og kursusforløb lærer vi dig at opbygge stærke relationer internt i deres organisation eller eksternt til kunder og netværk uden for virksomheden.

Uanset om du ønsker at dele viden på tværs, samarbejde eller sælge mere, så er din evne til at netværke altafgørende for din succes fremover!

Vi tror på, at stærkere relationer er vejen til flere loyale kunder og nye kunder, bedre samarbejde, mere videndeling og et rigere (arbejds)liv!

Teamet

Susie Lynge
Direktør og Specialist i Netværk

 6073 5322

sl@netvaerksakademiet.dk

LinkedIn profil

 Læs mere om Susie Lynge

Morten Vium
Partner og Specialist i LinkedIn

 2619 6265

 mv@netvaerksakademiet.dk

 LinkedIn profil

 Læs mere om Morten Vium

Lykke Fehmerling
Seniorkonsulent

 lf@netvaerksakademiet.dk

 LinkedIn profil

Lykke Fehmerling er oprindelig uddannet cand.merc. og siden uddannet coach og proceskonsulent. Hun har undervist gennem 15 år og hjulpet mere end 3000 medarbejdere og ledere i at skabe resultater i deres arbejdsliv.

Hun har specialiseret sig i digitale og analoge netværk. De sidste 9 år har hun undervist i, hvordan LinkedIn kan bruges til at skabe netværksresultater, samt hvordan man gennem networking kan opnå stærke interne og eksterne relationer til kunder og samarbejdspartnere.

Zeleste Fischer Seniorkonsulent

Zeleste Fischer har en baggrund som cand.psyk. fra USA med speciale i relationsdannelse og har en lang række certificeringer inden for bl.a. coaching og personlighedstyper.

Hun brænder for at hjælpe andre til at leve deres fulde potentiale, hun har mange års erfaring som både intern og ekstern konsulent, og hun er en meget stærk underviser og foredragsholder.

Felicia Nørgaard
Netværkscoach og facilitator

Felicia Nørgaard er cand.negot og erhvervscoach og har mange års erfaring med udvikling af ledere og medarbejdere. Gennem sin coaching hjælper Felicia dig med at sætte dit fulde potentiale i spil og til at gå fra tanke til handling.

Og som hun siger: ”Det vigtigste for mig er, at mine kunder når deres mål på en måde, hvor de har sig selv med hele vejen’.

Pia Ravn
Seniorkonsulent

 pr@netvaerksakademiet.dk

 LinkedIn profil

Pia Ravn er seniorkonsulent og netværksfacilitator. Hun er uddannet cand.merc. samt har en master i læreprocesser og en diplomuddannelse i organisationspsykologi.

Igennem de sidste 25 år har Pia undervist ledere og medarbejdere – både som intern HR-konsulent og som ekstern konsulent. Og så har hun stor erfaring med arbejdet med interne og eksterne netværk.

Rikke Hartmann-Bossen
Seniorkonsulent

 rh@netvaerksakademiet.dk

 LinkedIn profil

Rikke Hartmann-Bossen er executive coach, facilitator og underviser i ledelsesudvikling og netværk med mere end 16 års erfaring i Danmark og globalt. Hun har selv været leder i 15 år.

Hun brænder for at få det autentiske frem i dem, som hun arbejder med. Rikke er kendt for at skabe refleksioner, der skaber handlinger og varige resultater.

Kenneth Lee
Seniorkonsulent

 ke@netvaerksakademiet.dk

 LinkedIn profil

Kenneth Lee har en lang international salg- og lederkarriere bag sig, hvor relationssalg, opbygning af partnerskaber og netværkssamarbejde har spillet en central rolle. Han har bl.a. en lederuddannelse fra Forsvaret samt en coachinguddannelse fra Copenhagen Coaching Center (EMCC).

Han har over 10 års konsulenterfaring med bl.a. leder- og talentudvikling, og som netværksentusiast er han stærk fortaler for, at vi sammen kan mere end hver for sig.

Sådan arbejder vi

Vores metode er en kobling mellem effektfulde coachingteknikker og enkle, operationelle værktøjer, der hjælper dig til at videndele og netværke mere systematisk og målrettet. Metoden gør dig i stand til at blive den bedste udgave af dig selv og nå dine mål hurtigere og nemmere. Både i det fysiske møde og online på LinkedIn. Vi skræddersyer vores forløb efter dine behov og sammensætter holdet til opgaven. Vi arbejder på den måde naturligt med vores eget netværk og har en række faste eksperter og samarbejdspartnere, som vi trækker ind i forskellige opgaver. De sidste mange år har vi i Netværks Akademiet hjulpet virksomheder som bl.a. Jyske Bank, Team Danmark, KPMG, Bruun og Hjejle, Danmarks Nationalbank, Lindpro, ATP og mange flere med at skabe bedre videndeling, løfte hinanden og nå deres mål hurtigere og bedre.

Vi tilbyder

Netværk og salg

Lær at arbejde strategisk med dit netværk, opbyg stærkere relationer til dine kunder, og få værktøjerne til at få flere loyale kunder og ambassadører.

LinkedIn

Lær at arbejde strategisk med LinkedIn, gør medarbejdere til ambassadører, få stærkere kunderelationer og vis at I er en attraktiv arbejdsplads.

Videndeling

Lær hvordan du skaber en netværkende kultur på arbejdspladsen, bedre samarbejde og hvordan du sætter struktur på jeres videndeling.

Vi har bl.a. arbejdet sammen med