VI SKABER STÆRKERE RELATIONER

GENNEM VIDENDELING OG NETWORKING 

Om Netværks Akademiet

I Netværks Akademiet hjælper vi vores kunder med at arbejde endnu mere strategisk med deres netværk – både online og offline. Vi træner ledere og medarbejdere i effektiv videndeling og i at få mere værdi ud af deres netværk fx i forbindelse med salg. Gennem målrettede workshops, foredrag og kursusforløb lærer vi dig at opbygge stærke relationer internt i din organisation eller til eksternt kunder og netværk uden for virksomheden.

Uanset om du ønsker at dele viden på tværs, samarbejde eller sælge mere, så er din evne til at netværke altafgørende for din succes fremover!

Vi tror på, at stærkere relationer er vejen til flere loyale kunder, nye kunder, bedre samarbejde, mere videndeling og et rigere (arbejds)liv!

Teamet

Susie Lynge

Direktør og Specialist i Netværk

 6073 5322

 sl@netvaerksakademiet.dk

 LinkedIn profil

 Læs mere om Susie Lynge

Oliver Lynge 

Konsulent

Oliver er konsulent i Netværks Akademiet og læser desuden cand.merc.psyk på Copenhagen Business School.

Frederik Stoltenberg

Konsulent

Frederik er konsulent i Netværks Akademiet og læser desuden cand.merc.psyk på Copenhagen Business School.

Kamilla Møbjerg Jensen

Digital marketing ansvarlig

Kamilla er digital marketing ansvarlig i Netværks Akademiet og læser desuden markedsføringsøkonom på CPH Business.

Rikke Hartmann-Bossen

Seniorkonsulent

Rikke Hartmann-Bossen er executive coach, facilitator og underviser i ledelsesudvikling og netværk med mere end 16 års erfaring i Danmark og globalt. Hun har selv været leder i 15 år. Hun brænder for at få det autentiske frem i dem, som hun arbejder med. Rikke er kendt for at skabe refleksioner, der skaber handlinger og varige resultater.

Zeleste Fischer 

Seniorkonsulent

Zeleste Fischer har en baggrund som cand.psyk. fra USA med speciale i relationsdannelse og har en lang række certificeringer inden for bl.a. coaching og personlighedstyper. Hun brænder for at hjælpe andre til at leve deres fulde potentiale, hun har mange års erfaring som både intern og ekstern konsulent, og hun er en meget stærk underviser og foredragsholder.

Kenneth Lee

Seniorkonsulent

Kenneth Lee har været adm. direktør og bestyrelsesmedlem og -formand i bl.a. den grafiske branche, IT, healthcare og robot-automatiseringsindustrien. Kenneth har stor erfaring med ledelse- og talentudvikling og bruger sin store viden og erfaring som konsulent indenfor facilitering, networking og rådgivning.

Sådan arbejder vi

Vores metode er en kobling mellem effektfulde coachingteknikker og enkle, operationelle værktøjer, der hjælper dig til at videndele og netværke mere systematisk og målrettet. Metoden gør dig i stand til at blive den bedste udgave af dig selv og nå dine mål hurtigere og nemmere. Både i det fysiske møde og online. Vi skræddersyer vores forløb efter dine behov og sammensætter holdet til opgaven. Vi arbejder på den måde naturligt med vores eget netværk og har en række faste eksperter og samarbejdspartnere, som vi trækker ind i forskellige opgaver. De sidste mange år har vi i Netværks Akademiet hjulpet virksomheder som bl.a. Jyske Bank, Team Danmark, EY, HK, Bruun og Hjejle, Danmarks Nationalbank, ATP og mange flere med at skabe bedre videndeling, løfte hinanden og nå deres mål hurtigere og bedre.

Vi tilbyder

Netværk og salg

Lær at arbejde strategisk med dit netværk, opbyg stærkere relationer til dine kunder, og få værktøjerne til at få flere loyale kunder og ambassadører.

LinkedIn

Lær at arbejde strategisk med LinkedIn, gør medarbejdere til ambassadører, få stærkere kunderelationer og vis at I er en attraktiv arbejdsplads.

Videndeling

Lær hvordan du skaber en netværkende kultur på arbejdspladsen, bedre samarbejde og hvordan du sætter struktur på jeres videndeling.

Vi har bl.a. arbejdet sammen med