Vi skaber stærkere relationer

Gennem videndeling og networking

OM NETVÆRKS AKADEMIET

I Netværks Akademiet hjælper vi vores kunder med at arbejde endnu mere strategisk med deres netværk – både online og offline. Vi træner ledere og medarbejdere i effektiv videndeling og i at få mere værdi ud af deres netværk fx i forbindelse med salg. Gennem målrettede workshops, foredrag og kursusforløb lærer vi dig at opbygge stærke relationer internt i din organisation eller til eksternt kunder og netværk uden for virksomheden.

Uanset om du ønsker at dele viden på tværs, samarbejde eller sælge mere, så er din evne til at netværke altafgørende for din succes fremover!

Vi tror på, at stærkere relationer er vejen til flere loyale kunder, nye kunder,

bedre samarbejde, mere videndeling og et rigere (arbejds)liv!

TEAMET

Frederik Stoltenberg

PA og konsulent

Frederik er studentermedhjælper i Netværks Akademiet og læser desuden cand.merc.psyk på Copenhagen Business School.

Kamilla Møbjerg Jensen

Digital Marketing Koordinator

Kamilla er studentermedhjælper i Netværks Akademiet og læser desuden markedsføringsøkonom på CPH Business.

Oliver Lynge

Projektansvarlig og konsulent

Oliver er studentermedhjælper i Netværks Akademiet og læser desuden cand.merc.psyk på Copenhagen Business School.

Natasia Post Mortensen

Junior Digital Marketing Koordinator

Natasia er studentermedhjælper i Netværks Akademiet og læser desuden digital konceptudvikling.


Morten Vium

Seniorkonsulent

Morten Vium er LinkedIn ekspert og har mere end 10 års erfaring med rådgivning og træning i at udvikle relationer på LinkedIn. Han har mere end 12.000 følgere på LinkedIn, har skrevet en af Danmarks mest læste LinkedIn-guides og er løbende brugt som ekspert-kilde af bl.a. DR, Jyllands-Posten, Finans.dk og Ritzau.

Lykke Fehmerling

Seniorkonsulent

Lykke Fehmerling er oprindelig uddannet cand.merc. og siden uddannet coach og proceskonsulent. Hun har undervist gennem 15 år og hjulpet mere end 3000 medarbejdere og ledere i at skabe resultater i deres arbejdsliv. De sidste 9 år har hun undervist i, hvordan LinkedIn kan bruges til at skabe netværksresultater.

Kenneth Lee

Seniorkonsulent

Kenneth Lee har været adm. direktør og bestyrelsesmedlem og -formand i bl.a. den grafiske branche, IT, healthcare og robot-automatiseringsindustrien. Kenneth har stor erfaring med ledelse- og talentudvikling og bruger sin store viden og erfaring som konsulent indenfor facilitering, networking og rådgivning.

Sådan arbejder vi

Vores metode er en kobling mellem effektfulde coachingteknikker og enkle, operationelle værktøjer, der hjælper dig til at videndele og netværke mere systematisk og målrettet. Metoden gør dig i stand til at blive den bedste udgave af dig selv og nå dine mål hurtigere og nemmere. Både i det fysiske møde og online. Vi skræddersyer vores forløb efter dine behov og sammensætter holdet til opgaven. Vi arbejder på den måde naturligt med vores eget netværk og har en række faste eksperter og samarbejdspartnere, som vi trækker ind i forskellige opgaver. De sidste mange år har vi i Netværks Akademiet hjulpet virksomheder som bl.a. Jyske Bank, Team Danmark, EY, HK, Bruun og Hjejle, Danmarks Nationalbank, ATP og mange flere med at skabe bedre videndeling, løfte hinanden og nå deres mål hurtigere og bedre.