Vi skaber stærkere relationer

Gennem videndeling og networking

OM NETVÆRKS AKADEMIET

I Netværks Akademiet hjælper vi vores kunder med at arbejde endnu mere strategisk med deres netværk – både online og offline. Vi træner ledere og medarbejdere i effektiv videndeling og i at få mere værdi ud af deres netværk fx i forbindelse med salg. Gennem målrettede workshops, foredrag og kursusforløb lærer vi dig at opbygge stærke relationer internt i din organisation eller til eksternt kunder og netværk uden for virksomheden.

Uanset om du ønsker at dele viden på tværs, samarbejde eller sælge mere, så er din evne til at netværke altafgørende for din succes fremover!

Vi tror på, at stærkere relationer er vejen til flere loyale kunder, nye kunder,

bedre samarbejde, mere videndeling og et rigere (arbejds)liv!

TEAMET

Lykke Fehmerling

Seniorkonsulent

Lykke Fehmerling er oprindelig uddannet cand.merc. og siden uddannet coach og proceskonsulent. Hun har undervist gennem 15 år og hjulpet mere end 3000 medarbejdere og ledere i at skabe resultater i deres arbejdsliv. De sidste 9 år har hun undervist i, hvordan LinkedIn kan bruges til at skabe netværksresultater.

Morten Vium 

LinkedIn Specialist

Morten Vium er tilknyttet Netværks Akademiet som freelancer på LinkedIn-opgaver og har selv mere end 8.000 følgere. Han har mere end 8 års erfaring med rådgivning og træning i at udvikle relationer på LinkedIn. Morten har skrevet en af Danmarks mest læste LinkedIn-guides og er løbende brugt som ekspert-kilde af bl.a. DR, Jyllands-Posten, Finans.dk og Ritzau.

Felicia Nørgaard

Netværkscoach og facilitator

Felicia Nørgaard er cand.negot og erhvervscoach og har mange års erfaring med udvikling af ledere og medarbejdere. Gennem sin coaching hjælper Felicia dig med at sætte dit fulde potentiale i spil og til at gå fra tanke til handling. Og som hun siger: ”Det vigtigste for mig er, at mine kunder når deres mål på en måde, hvor de har sig selv med hele vejen’.

Kenneth Lee

Seniorkonsulent

Kenneth Lee har været adm. direktør og bestyrelsesmedlem og -formand i bl.a. den grafiske branche, IT, healthcare og robot-automatiseringsindustrien. Kenneth har stor erfaring med ledelse- og talentudvikling og bruger sin store viden og erfaring som konsulent indenfor facilitering, networking og rådgivning.

Rikke Hartmann-Bossen

Seniorkonsulent

Rikke Hartmann-Bossen er executive coach, facilitator og underviser i ledelsesudvikling og netværk med mere end 16 års erfaring i Danmark og globalt. Hun har selv været leder i 15 år. Hun brænder for at få det autentiske frem i dem, som hun arbejder med. Rikke er kendt for at skabe refleksioner, der skaber handlinger og varige resultater.

Zeleste Fischer

Seniorkonsulent

Zeleste Fischer har en baggrund som cand.psyk. fra USA med speciale i relationsdannelse og har en lang række certificeringer inden for bl.a. coaching og personlighedstyper. Hun brænder for at hjælpe andre til at leve deres fulde potentiale, hun har mange års erfaring som både intern og ekstern konsulent, og hun er en meget stærk underviser og foredragsholder.

Kamilla Møbjerg Jensen

Digital Marketing Koordinator

Kamilla er studentermedhjælp i Netværks Akademiet og læser desuden markedsføringsøkonom på CPH Business.

Oliver Lynge

Juniorkonsulent

Oliver er studentermedhjælp i Netværks Akademiet og læser desuden cand.merc.psyk på Copenhagen Business School.

Frederik Stoltenberg

Juniorkonsulent

Frederik er studentermedhjælp i Netværks Akademiet og læser desuden cand.merc.psyk på Copenhagen Business School.

Sådan arbejder vi

Vores metode er en kobling mellem effektfulde coachingteknikker og enkle, operationelle værktøjer, der hjælper dig til at videndele og netværke mere systematisk og målrettet. Metoden gør dig i stand til at blive den bedste udgave af dig selv og nå dine mål hurtigere og nemmere. Både i det fysiske møde og online. Vi skræddersyer vores forløb efter dine behov og sammensætter holdet til opgaven. Vi arbejder på den måde naturligt med vores eget netværk og har en række faste eksperter og samarbejdspartnere, som vi trækker ind i forskellige opgaver. De sidste mange år har vi i Netværks Akademiet hjulpet virksomheder som bl.a. Jyske Bank, Team Danmark, EY, HK, Bruun og Hjejle, Danmarks Nationalbank, ATP og mange flere med at skabe bedre videndeling, løfte hinanden og nå deres mål hurtigere og bedre.