Derfor skal du kortlægge dit netværk – og sådan gør du

Derfor skal du kortlægge dit netværk – og sådan gør du

Når du pludselig står overfor en udfordring, hvem går du så til?

Erhvervsaktive har mellem 1500-3000 kontakter i deres netværk. Derfor kan det nogle gange virke uoverskueligt at vide, hvem der er de rigtige at kontakte når du står overfor en udfordring. Når du har kortlagt dit netværk, og får hjælp af de rigtige, kan du ofte spare både tid og penge, blive klogere, få nye ideer osv.

 

Inspiration til kortlægningsmetoder:

 

 

eller

 

  • Cirkelmetoden

Cirkelmodellen er god til at skelne mellem hvem du skal kontakte af nære og perifere relationer i forhold til en særlig udfordring.

 

  • Superkontakter

Dine superkontakter er dem, der påvirker dig særligt positivt i dit liv og din karriere. Du kan læse meget mere om hvordan du finder dine superkontakter her: https://netvaerksakademiet.dk/saadan-finder-du-dine-super-kontakter-styrker-relationen/

Kortlægningen er vigtig for at du ikke mister overblikket. Har du ikke et overblik over dit netværk, kan det være svært at vide hvem der er de rigtige at trække på hvornår, og du nemt glemme at bruge tid på at pleje og styrke relationerne til dem der giver værdi til dit liv, din karriere og dit netværk.

 

God fornøjelse!

 

Lyst til mere?

Køb Netværk Nu! og fordyb dig i alle bogens kapitler – Du får lige nu 20% rabat på Netværk Nu! og vores nye bog Connecting by Heart med gratis

 

Susie Lynge
Susie Lynge
sl@netvaerksakademiet.dk

Susie Lynge er direktør og netværksekspert i Netværks Akademiet. Hun har trænet over 30.000 medarbejdere og ledere i strategisk networking og videndeling.