UNDGÅ ÆRGRELSER

Undgå ærgrelser: Hvem kan se hvad på LinkedIn?

Undgå ærgrelser: Hvem kan se hvad på LinkedIn?

 

Som foredragsholder og underviser møder jeg mange mennesker med mange spørgsmål om LinkedIn. Mange af de spørgsmål, jeg får, bunder i usikkerhed omkring, hvad der præcist sker, når man gør et eller andet på LinkedIn.

Det er altså klart min oplevelse, at rigtig mange oplever en usikkerhed og irritation ved, at man ikke altid ved præcist, hvem der kan se, at man udfører en bestemt aktivitet på LinkedIn.

“Hvad sker der, når jeg trykker her, og hvad bliver sendt til hvem” er relevante spørgsmål, som kommer op igen og igen.

Jeg vil prøve at besvare dem i denne artikel, og vi skal helt konkret ind omkring disse områder:

Hvem kan se hvad når jeg…

 

Ansvarsfraskrivelse: Jeg vil lige starte med at gøre det klart, at jeg ikke arbejder hos LinkedIn, og derfor kender jeg heller ikke de præcise konsekvenser af at foretager sig forskellige ting – Det ved kun LinkedIn selv. Jeg har blot læst, testet og observeret så meget, at jeg mener, dette indlæg er brugbart.

LinkedIn udvikles hele tiden, og folk kan sidde med forskellige versioner, hvilket gør det meget svært (umuligt) at skrive en artikel som denne, uden at der kan være undtagelser. Jeg fralægger mig ethvert ansvar for konsekvenser af handliger, som er foretaget på baggrund af denne artikel.

LinkedIn er et offentligt forum. God tommelfingerregel: Lad være med lægge noget op, som er fortroligt – nogen steder.

Lad os så komme i gang!

 

Begreber

Først skal vi have styr på nogle definitioner. Dette er ikke nødvendigvis officielle definitioner, men det er de ord, jeg bruger om tingene:

Nyhedsstrøm (feed) = Det du ser i den brede venstre kolonne, når du besøger linkedin.com, eller du fra en side på LinkedIn klikker på Startside (på engelsk: Home) i hovedmenuen. Her får du opdateringer om de ting, som dit netværk foretager sig.

Opdatering (update) = En bid information, som vises i din nyhedsstrøm. Det kan være alt fra at en forbindelse har tilføjet en ny kvalifikation, til at han har fået nyt job, til at han har delt et link til en spændende artikel.

Statusopdatering (status update) = En underkategori under opdateringer. Det er en besked, du kan sende ud til dine forbindelse sammen med fx et link, et billede eller noget andet. De fungerer i bund og grund som på Facebook. Du kan sende en statusopdatering fra feltet lige over nyhedsstrømmen.

Forbindelse (connection) = En person du har i dit 1. grads netværk – altså en du er direkte forbundet til. En af jer har sendt en invitation til den anden, som vedkommende har godkendt.

Hvem kan se hvad, når jeg…

Opdaterer min profil?

Når du laver ændringer på din profil (dvs. tilføjer en ny stilling, skifter profilbillede eller noget andet), så vil LinkedIn som udgangspunkt gerne fortælle dine forbindelser om dine ændringer. Det gør den ved at sende en opdatering ud i deres nyhedsstrøm.

giv netvaerk besked

Der er en indstilling, du skal kende i den forbindelse. Den hedder Vil du give dine forbindelser besked? 

Du finder den under Rediger profil og så ude i højre kolonne.

Når du sætter denne indstilling til Nej, gør du ikke i samme omfang dine forbindelser opmærksom på dine ændringer. Det kan være smart. hvis du søger nyt job, men gerne vil holde det lidt skjult for din chef. Det er også smart, hvis du vil ændre mange ting på din profil, da dette ellers vil sende mange opdateringer ud til dine forbindelser.

Når du er færdig med at lave ændringerne, kan du bare sætte den tilbage til Ja, så dit netværk igen får opdateringer.

Husk at de ændringer, du laver, selvfølgelig vil fremgå af din profil, selvom du har fjernet fluebenet. Der ryger bare ikke en opdatering ud til dine forbindelser, om din ændring.

Denne indstilling gør at dit netværk ikke får besked om, at du ændrer/tilføjer: kompetencer, erhvervserfaring, projekter, uddannelse, kurser, anbefalinger osv.

 

Men der er undtagelser!

Selvom du har sat indstillingen til Nej, er der visse opdateringer, som LinkedIn vil sende ud til dine forbindelser uanset hvad.

Ifølge LinkedIn selv, får dine forbindelser – uanset hvad – at vide, når du begynder at følge virksomheder/personer, tilføjer nye personer til dit netværk (den kommer vi tilbage til), opgraderer til premium profil samt når du synes godt om, deler og kommenterer opdateringer (kommer vi også tilbage til)

Du kan godt risikere, at LinkedIn stadig tolker din ændring som fx et jobskifte som er en “vigtig opdatering”, og derfor tager den med i den netværksopdateringsmail, som jævnligt sendes ud til alle LinkedIn brugere, der ikke har fravalgt den. Nogle af dine forbindelser vil derfor måske få besked om din ændring gennem denne mail.

Når du laver ændringer på din nuværende stilling, så kan LinkedIn tolke det som om, at du har fået nyt job (Ja, det er irriterende, men sådan er det).

 

Damage control

Skulle uheldet være ude, og du kan se at der er kommet en opdatering ud, som du egentlig helst så slettet, så gå ikke i panik.

Hold musen og den givne opdatering og vælg Slet. Så forsvinder opdateringen.

slet-opdatering

Det kan du gøre ved alle typer opdateringer. Selvfølgelig kan der være nogle der har nået at se den, men ingen kommer til at se den fremadrettet.

Du kan se hvilke opdateringer du har sendt ud på det seneste under Profil og Dine opdateringer

dine-opdateringer

 

Hvem kan se hvad, når jeg…

Skriver, deler, kommenterer eller synes godt om en statusopdatering?

 

Skriv en statusopdatering

Du skriver en statusopdatering fra Startsiden på LinkedIn. Her kan du dele et link, et billede, et dokument eller noget andet sammen med en tekst. Men hvem kan se, hvad du skriver?

del-opdatering

Du kan styre hvem, der skal kunne se din opdatering. Vælger du Offentligheden vises den hos dine forbindelser i første omgang, men kan også fremgå hos andre. Dine forbindelser kan sprede din statusopdatering til endnu flere ved at klikke Synes godt om og kommentere. Hvis du ikke ønsker, at din statusopdatering skal kunne spredes, skal du vælge Kun med dine forbindelser under Del med. Dermed kommer din statusopdatering ikke længere ud end til folk, du er direkte forbundet til.

Vær opmærksom på, at det ikke kan anbefales at dele noget, du ikke kan stå inde for, eller som hele verden i teorien ikke må kunne se.

 

Synes godt om en opdatering

Hvad sker der egentlig, når du klikker Synes godt om til en statusopdatering?

Et klik på Synes godt om sender en opdatering videre til dine forbindelser, inkl. afsenderens navn, billede og kommentar. Der indledes med fx “Morten Vium synes godt om:” efterfulgt af den oprindelige opdatering. Det vil se sådan ud hos dine forbindelser:

synes-godt-om-en-opdatering

Kommenter på en opdatering

Hvad sker der, når du kommenterer på en statusopdatering på LinkedIn?

Fuldstændig ligesom når du klikker Synes godt om, vil opdateringen blive sendt videre til dine forbindelser. Der indledes med fx “Morten Vium kommenterede:” efterfulgt af den oprindelige opdatering. Det vil se sådan ud hos dine forbindelser:

kommenterer-en-opdatering

Del en opdatering

Hvad sker der, når du klikker Del på en opdatering på LinkedIn?

Ved at klikke Del deler du det linket/billedet/noget andet i opdateringen videre til dine forbindelser, og får mulighed for at knytte din egen tekst til:

del-en-andens-opdatering

Den tekst, du skriver her, bliver sendt ud til dine forbindelser sammen med linket.

Dine forbindelser vil så se dette:

delt-opdatering

 

Jeg ser desværre indimellem at LinkedIn ikke får hele den oprindelige opdatering med (fordi sådan virkede del-funktionen tidligere), og så kan opdateringen komme til at fremgå uden den oprindelige afsender og tekst, og dermed kun med det vedhæftede link eller billede. Dvs. at alt i den røde kasse kan risikere at mangle i din opdatering:

delt-opdatering-uden-tekst

Hvem kan se hvad, når jeg…

Sender en netværksinvitation?

Jeg benytter enhver lejlighed til at fortælle om, hvor vigtigt, jeg mener, det er, at sende en personlig besked med sin invitation, når man ønsker at oprette forbindelse til en ny person (og i det hele taget hvor vigtigt det er at vi taler sammen på LinkedIn).

Desværre er det sådan, at man flere steder på LinkedIn vil opleve, at man slet ikke får mulighed for at skrive en personlig besked.

Opret forbindelse gennem personens profil

Den sikre vej til at få lov til at skrive en personlig besked, når man sender en invitation er ved at gå til personens profil og derigennem vælge Opret forbindelse:

connect-paa-linkedin

 

Herefter får du mulighed for at knytte en personlig besked til din invitation:

personlig-besked-paa-linkedin

Personen som du sender din invitation til, kan som udgangspunkt ikke (længere) se, hvad du har valgt under Hvordan kender du XX, og andre kan slet ikke. Men din besked vil fremgå af den mail vedkommende som udgangspunkt får tilsendt (hvis han ikke aktivt har valgt det fra).

Hvis du senere vil tildele din forbindelse et Mærke (kunne også kaldet et Tag) eller oprette en Note til personen, så er disse kun synlige for dig selv.

 

Opret forbindelse gennem en søgning eller Personer du måske kender på LinkedIn

Klikker du Opret forbindelse under Personer du måske kender eller i et søgeresultat, så får du ikke mulighed for at tilføje en personlig besked. Gå derfor hellere helt ind på vedkommendes profil ved at klikke på profilbilledet.

connect-i-soegning

 

 

Opret forbindelse med LinkedIns smartphone app

Gennem LinkedIn app kan man selvfølgelig også oprette forbindelse til nye personer, men her får man ikke mulighed for at skrive en personlig besked, hvis man bare trykker på Opret forbindelse. Heller ikke selvom man er helt inde på profilen.

Derimod kan man godt finde muligheden ved at trykke oppe i højre hjørne og herefter vælge Personlig invitation.

connect-via-app

 

Hvem kan se hvad, når jeg…

Får en ny forbindelse?

 

Når du får en ny forbindelse (uanset om du accepterer en invitation eller en person accepterer en invitation fra dig), så vil dine forbindelser som udgangspunkt få en opdatering om det i deres nyhedsstrøm.

Det kan være en opdatering som denne:

ny-connection

 

Men du kan også vælge at skjule dine forbindelser så ingen får besked om nye forbindelser.

Du skal ind under Privatliv og indstillinger:

27-indstillinger-indgang

 

Her vælger du Privatliv og Hvem kan se dine forbindelser. Her kan du sætte indstillingen til Kun dig.

hvem-kan-se-dine-connections

Når du vælger, at dine forbindelser ikke kan se, hvem du ellers er forbundet med, vælger du samtidig, at de ikke skal have opdateringer om, at du får nye forbindelser.

Vær opmærksom på at fælles forbindelser altid vil være synlige.

 

Hvem kan se hvad, når jeg…

Kigger på andres profiler?

 

Som udgangspunkt kan vi allesammen se, hvem der har kigget på vores LinkedIn profiler.

Du finder det under Profil og Hvem har set din profil:

hvem-har-set-din-profil

 

Det har alle brugere adgang til, og det betyder selvfølgelig, at hvis du kigger på andres profiler, så kan de se, at du har været der. Alm. LinkedIn brugere kan se de seneste 5 besøgende og premium brugere kan se alle besøgende 90 dage tilbage. (er du alm. gratis bruger så se et smart værktøj her, som giver dig adgang til at se alle besøgende)

Du har dog mulighed for at ændre, hvad andre kan se, når du har kigget på deres profil.

Gå (igen) ind under Privatliv og indstillinger, vælg Privatliv og klik så på Profilvisning – vælg om du vil være synlig eller anonym:

anonym-paa-linkedin

 

Har du en gratis bruger og ønsker at vælge en af de to anonyme muligheder, så betyder det, at du må leve med samtidig at undvære alle informationer om, hvem der har kigget på din profil. LinkedIn rydder også den eksisterende historik.

Har du en betalt bruger, så kan jeg godt få information om, hvem der kigger på din profil og samtidig være anonym, når du kigger på andres.

I langt de fleste situationer anbefaler jeg, at du vælger den åbne indstilling. Vi er på LinkedIn for at synliggøre vores evner og et profilkig bliver af langt de fleste set som et udtryk for positiv interesse.

Ofte vil man også se, at folk kommer tilbage og kigger på ens egen profil af nysgerrighed (det har man ikke mulighed for hvis du er anonym).

 

Hvem kan se hvad, når jeg…

[INDSÆT DIN SITUATION HER]

 

Har du oplevet noget, du ikke kunne forstå, eller er du i tvivl om noget, så læg en kommentar herunder med dit problem eller dit spørgsmål, så vender jeg tilbage til dig, og svarer så godt jeg kan.

 

 

Morten Vium
Morten Vium
mv@netvaerksakademiet.dk

Morten Vium er tilknyttet Netværks Akademiet. Han er underviser og har 8 års erfaring med rådgivning og træning i at udvikle relationer på LinkedIn.

57 Comments
 • Morten Vium
  Julie Christiansen
  Posted at h, Svar

  Jeg vil gerne skrive til én i mit netværk på LinkedIn, men ønsker ikke at andre (heller ikke andre i mit netværk) kan se beskeden. Hvordan gøres det? Er det ved at benytte “send en meddelelse” inde på deres profil ?

  • Morten Vium
   Morten
   Posted at h, Svar

   Hej Julie.

   Tak for dit spørgsmål. Svaret er: Ja 😉

   Klik på send en meddelelse, så er samtalen kun mellem dig og den ene person, du skriver til.

 • Morten Vium
  Sara
  Posted at h, Svar

  Hvis man ikke er medlem af linkedin , men en anden har håber profil så jeg kan se den – lægger jeg så et spor af at jeg har kigget på den. Evt som anonym, min bruger fra g-mail hvis man er logget ind eller lign.

  • Morten Vium
   Morten
   Posted at h, Svar

   Hej Sara.

   Nej, LinkedIn ved ikke, hvem du er, når du ikke har en bruger.

 • Morten Vium
  Morten
  Posted at h, Svar

  Hej Morten.
  Er der forskel på hvad der bliver vist i nyhedsstrømmen i hhv browseren og app’en, mht. når man deler, kommenterer eller synes godt af andres opdateringer?

  • Morten Vium
   Morten
   Posted at h, Svar

   Hej Morten.

   Kort svar: Ja, det er der forskel på 🙂

 • Morten Vium
  Kenneth Hansen
  Posted at h, Svar

  Hej Morten,

  Hvordan sender jeg en meddelelse til alle mine kontakter, at jeg har skiftet job?

  • Morten Vium
   Morten
   Posted at h, Svar

   Hej Kenneth.

   Det letteste er at skrive en statusopdatering + opdatere din profil (med Broadcast slået til), men ingen garanti for at alle ser det.

 • Morten Vium
  Rona Kjaer
  Posted at h, Svar

  Hej Morten
  Tusind tak for en super side, den har givet mig mange svar. Jeg har stadig spørgsmål hvis du vil tage dig tid at svare; 1.:Sender Linkedin ” falske indbydelser” ud? Det jeg mener er at jeg indimellem får invitationer fra medlemmer jeg ikke aner hvem er, og jeg er lidt bange for at accepterer, hvis det er systemet der sender ud.
  2.jeg har mit selvstændige erhverv, samtidig med at jeg er ansat, skal jeg oprette 2 profiler, eller blande mine kontakter. På forhånd tak for dit svar
  Rona Kjaer

  • Morten Vium
   Morten Vium
   Posted at h, Svar

   Hej Rona.

   1) LinkedIn sender ikke (med vilje) falske invitationer ud, men du kan sagtens risikere at modtage spam-invitationer (typisk fra falske udenlandske profiler). Vær derudover opmærksom på, at vi bruger LinkedIn forskelligt, og mange inviterer jævnligt personer de ikke kender, men måske gerne vil kende.

   2) Bland dine kontakter. Der er kun én dig 🙂

 • Morten Vium
  Louise
  Posted at h, Svar

  Hej – bare lige et hurtigt spørgsmål, idet jeg ikke synes, at jeg kan finde spørgsmålet/svaret nogen steder.
  Jeg har slettet min LinkedIn profil. Vil det så sige, at mine besøg på andre profiler bliver slettet? Eller vil de profiler, jeg har besøgt, stadig se, at jeg (mit navn osv.) har besøgt deres profil, SELVOM jeg har slettet min LinkedIn profil?

  • Morten Vium
   Morten Vium
   Posted at h, Svar

   Hej Louise. Det vil jeg ikke tro, men jeg har ikke testet det. Hvis du sender mig en mail på morten@viummedia.dk med dit fulde navn og besøger min profil, vil jeg gerne svare, om jeg kan se, du har været der 🙂

 • Morten Vium
  Camilla
  Posted at h, Svar

  Hej Morten,
  Jeg har skiftet fra anonym til synlig profil på linkedin, kan de profiler jeg har besøgt mens profilen fra naonym så se at jeg har besøgt deres siden, nu hvor jeg ikke længere er det? eller vil de besøg forblive anonyme?

  • Morten Vium
   Morten Vium
   Posted at h, Svar

   Hej Camilla.

   Det vil jeg ikke tro, men jeg er ikke 100% sikker. Prøv gerne at besøg min profil fra anonym, og lad mig høre når du har besøgt den, og skiftet tilbage. Så skal jeg fortælle, om jeg kan se dig 🙂

 • Morten Vium
  Pia Frederiksen
  Posted at h, Svar

  Hej Morten,

  Hvis man gerne vil slette en kommentar fra en anden på en update man selv har lavet – hvordan gør man så?

  • Morten Vium
   Morten Vium
   Posted at h, Svar

   Hej Pia.

   Hold musen over kommentaren og klik på det lille kryds ude til højre.

 • Morten Vium
  Carina
  Posted at h, Svar

  Hej
  Jeg har lige oprettet en profil og har et par spørgsmål:
  – Får alle jeg har skrevet mail til (og som er på linkedin) en besked om, at jeg er kommet på Linkedin? Flere af mine venner og bekendte har fået sådan en mail og en invitation til at tilføje mig i deres netværk samtidig med, at de via den mail kan se hele min profil, selvom jeg ikke har en eneste person i mit netværk endnu.
  – Kan andre brugere på Linkedin, som IKKE er i mit netværk/forbindelser se hele min profil? Jeg søger nyt job, og vil gerne selv kunne bestemme, hvem der ser det. Jeg tænker på om en potentiel arbejdsgiver kan se min profil på Linkedin, når jeg ikke har accepteret dem i mit netværk?
  Tak for hjælpen 🙂

  • Morten Vium
   Morten Vium
   Posted at h, Svar

   Hej Carina.

   1. Ja, de får en mail, hvis du har givet LinkedIn lov til at sende den ud, og det er der rigtig mange, der kommer til, fordi LinkedIn er lidt (for) snedig i oprettelsesprocessen.

   2. LinkedIn er et åbent netværk, så du har (næsten) ingen kontrol over hvem der kan se den 🙂 Som udgangspunkt kan alle se din profil (og det er netop det der er LinkedIns styrke og gør det så effektivt)

 • Morten Vium
  Carina
  Posted at h, Svar

  Og hvordan laver Linkedin forslag til personer, man måske kender, hvordan finder de dem? Tak 🙂

  • Morten Vium
   Morten Vium
   Posted at h, Svar

   Hej Carina

   Det vides kun præcist af LinkedIn, men et mix af al den information de har. Har i skrevet mails sammen? har i mange fælles forbindelser? Har I arbejdet/gået i skole samme sted osv osv.

 • Morten Vium
  Henrik
  Posted at h, Svar

  Hej Martin

  Jeg er ved at opbygge mit netværk på LinkedIn – er der er sted man kan se antallet af invitationer som man afventer svar på?

  • Morten Vium
   Morten Vium
   Posted at h, Svar

   Hej Henrik.

   Du kan ikke få et tal, men du kan få en liste:

   1. Klik på manden med et plus i hovedmenuen
   2. Klik på ikonet øverst til højre
   3. Vælg Sent Invitations

   Se screenshotet her:
   http://imgur.com/XIvd6rO

 • Morten Vium
  Anja Vilgaard
  Posted at h, Svar

  Hej Morten

  Jeg har flere følgere end connections – og det leder mig til at spørgmål: Når jeg laver en post på LinkedIn – er det så alle mine ‘Followers’, der kan se den? Er det det de skriver sig op til at modtage ved at følge mig? Eller er det alle mine aktiviteter i det hele taget, de følger med i..

  Og hvis mine følgere får at vide, at jeg har udgivet en post – er den så blot en del af den nyhedsstrøm, de ellers har, eller bliver den mere direkte sendt til dem…

  • Morten Vium
   Morten Vium
   Posted at h, Svar

   Hej Anja.

   Dine følgere får både dine posts (også kaldet Pulse-indlæg) og dine øvrige opdateringer. Under Your Updates kan du se hvad du sender ud til dine følgere: https://www.linkedin.com/pulse/activities/anja-klemp-vilgaard+0_0MNoX3lG4DQf3h5C_I_kSS?trk=prof-0-sb-rcnt-act-link

   Udover det får de en notifikation, når du skriver en ny Post.

   Det er forøvrigt nogle super godt ting, du deler! Du har fået en ny følger 🙂

   • Morten Vium
    Anja Vilgaard
    Posted at h, Svar

    Ih, tak for rosen – og for at du har lyst til at følge mig. Storytelling er jo lidt af en passion – og så gælder det jo om at få jer andre med på ‘vognen’. 🙂 Tak for svaret… dejligt at blive klogere. Alt det bedste!

 • Morten Vium
  Ib Jensen
  Posted at h, Svar

  Hej Morten
  Kan man lave en statusopdatering som kun kan ses af de forbindelser man selv vælger?
  Bh
  Ib

  • Morten Vium
   Morten Vium
   Posted at h, Svar

   Hej Ib.

   Nej, statusopdateringer er altid til alle dine forbindelser.

 • Morten Vium
  Lis Vium Ehlers
  Posted at h, Svar

  Hej Morten

  Jeg er ny på Linkedin, og jeg er i tvivl om, om mine forbindelsers forbindelser kan se hele min profil eller kun min offentlige profil?

  • Morten Vium
   Morten Vium
   Posted at h, Svar

   Hej Lis.

   Sejt mellemnavn 🙂
   Dine forbindelser kan se hele din profil og også dine 2. grads forbindelser kan se hele din profil (bortset fra kontaktinfo). Du bør se hele din profil som offentlig.

 • Morten Vium
  Alexander Holck
  Posted at h, Svar

  Jeg har overvejet at lægge mine eksamensbeviser op. Dog uden at man kan se CPR numre.

  Men jeg ved ikke. Som du skriver bør man som tommelfinger regel ikke lægge noget fortroligt op. Men ved ikke helt, om eksamensbeviser er fortrolige eller ej. Det er de vel ikke, hvis man fjerner CPR.
  Men hvad er dit råd/erfaringer?

  Mvh

  Alex

  • Morten Vium
   Morten Vium
   Posted at h, Svar

   Hej Alexander. Jeg synes som sådan ikke, der er noget farligt i at lægge eksamensbeviser op. Men omvendt tror jeg heller det gør den store positive forskel forskel for dig. Jeg ville gemme dem, så du også har noget mere info, hvis nogen forespørger det.

 • Morten Vium
  Susanne
  Posted at h, Svar

  Hej Morten

  Tak for et godt indlæg! Nu til mit spørgsmål: Når jeg går ind for at se, hvem der har kigget på min profil, kan jeg for det meste se, hvordan de fandt mig – der står f.eks. “fandt dig via mit netværk” eller “fandt dig via startsiden”. Men i nogle tilfælde står der ingenting om, hvor personen fandt mig – hvad betyder det? 🙂

  Mvh.

  Susanne

  • Morten Vium
   Morten Vium
   Posted at h, Svar

   Hej Susanne.

   Det ville jeg rigtig gerne kunne svare på, men jeg ved det faktisk ikke. Jeg har premium, og når jeg kigger tilbage over profilvisninger kan jeg ikke se hvor de første 13 kommer fra (for de sidste 2 dage), mens de fleste ældre har en kilde på. Så måske tager det bare tid for LinkedIn at registrere?

 • Morten Vium
  Jytte Walsted
  Posted at h, Svar

  Under hver profil kommer et afsnit med “Folk har også kigget på…” Hvilke folk? Er det ovenstående profil, der har kigget på dem, eller er det omvendt??

  • Morten Vium
   Morten Vium
   Posted at h, Svar

   Hej Jytte.

   Det er hverken eller.

   Det er ikke meningen at du skal kunne se på personniveau, hvem der kigger på hvis profil. Derfor skriver de “folk” som bare dækker over andre ukendte brugere, som også har set den profil, du kigger på.

 • Morten Vium
  Lena
  Posted at h, Svar

  En mand er Fængslet på 3 måned for børneporno via linked in. Jeg har fået meddelelser fra Dubai oljesheiker som ikke eksisterer. Er meget glad for Linked in konceptet, og sikkerhed

 • Morten Vium
  Louise Jensen
  Posted at h, Svar

  Hej Morten.

  Har netop set din video. Jeg er studerende og står til sommer og mangler en elevplads. Jeg er blevet anbefalet Linked in, men er i tvivl om det er oplagt til elevsøgning, Hvad tænker du ???

 • Morten Vium
  Kim St
  Posted at h, Svar

  Hej Morten
  Hvis man har besøgt et medlems profil imens ens egen profil var åben men så efterfølgende laver den til anonym, kan medlemmet så stadig se at jeg har besøgt deres profil?

  • Morten Vium
   Morten Vium
   Posted at h, Svar

   Hej Kim. Ja, det vil de som udgangspunkt, men der er ingen garantier med anonym-indstillingerne.

 • Morten Vium
  Lene Bundgaard
  Posted at h, Svar

  Hej Morten. Ved ikke hvor gammel en LinkedIn version vi taler om oven for. I min (engelsk sprogede) leder jeg forgæves efter knappen, hvor jeg kan se, hvilke opdatering “min profil” har sendt ud. Er ved at lave en masse updates ifb jobsøgning, så lige et ekstra check ville være rart. Noget skal deles og andet helst ikke. På forhånd tak for svar.
  Lene

 • Morten Vium
  Casper Aggerholm pedersen
  Posted at h, Svar

  Hej Morten.

  Jeg har den gratis version er LinkedIn.

  Jeg har på fornemmelsen at hvis jeg sender en person en besked, så kan de kun se den første og ikke efterfølgende beskeder. Kan det passe.? Har tidligere haft premium 1 måned.

 • Morten Vium
  Amanda Vestergaard
  Posted at h, Svar

  Når jeg slår et indlæg op i en gruppe som jeg administrerer hvem kan så se det i sit nyhedsfeed? Selvfølgelig kan gruppemedlemmerne se det når de aktivt klikker sig ind i gruppen, men jeg er ret sikker på at det ikke er alles nyhedsfeed indlægget ender i. Desværre 🙁

 • Morten Vium
  Dan
  Posted at h, Svar

  Hej.

  Jeg vil gerne gøre min profil spændende for rekutteringsfirmaer osv. Hvem kan se hvad jeg skriver i mit resume på min profil?

  “Tilføj et resumé af dine erfaringer og interesser
  Resuméet er det første, som rekrutteringskonsulenter kigger på”

 • Morten Vium
  Lene
  Posted at h, Svar

  Hej Morten

  Tak for alle informationerne – mit spørgsmål er, kan andre se, hvornår jeg sidst har været logget på – ligesom man kan på FB.

  Og når man har fået en anmodning om at connecte, kan vedkommende så se, om jeg har læst denne anmodning – når jeg har været logget ind. Eller når jeg har læst mailen i en anden mailboks – der ryger vel ikke et link til vedkommende, at nu er man adviseret om ønsket.

  Og de forbindelser jeg har – kan de se, om jeg går ind og kigger på deres profil – eller er det kun andres kig, der bliver registreret.

  På forhånd tak.

  mvh
  Lene

 • Morten Vium
  LYkke
  Posted at h, Svar

  Hej
  Tak for en god artikel. Hvis jeg søger på en persons navn, men efter søgningen trykker “indhold” – kan vedkommende så se, at jeg har lavet den søgning? Jeg har i den situation ikke trykket mig ind på personens profil.
  På forhånd tak?

  Mvh LGS

  • Morten Vium
   Morten Vium
   Posted at h, Svar

   Hej Lykke.
   Nej, det kan vedkommende ikke se 🙂

 • Morten Vium
  Jonas Fred
  Posted at h, Svar

  Hej,

  Der er forskellige prikker på medelsdser funktion på min mobil enhed.

  Dvs når jeg sender en privat besked, så kan jeg se grønne cirkel, eller grønne cirkel men prikke i, eller slet ikke noget. Hvad betyder det og hvordan kan jeg se om min mail er blevet læst?

  vh

 • Morten Vium
  Mia
  Posted at h, Svar

  Hej Morten
  Jeg er ved at hjælpe en non profit forening med at opdatere LinkedIn. Vil gerne ind og rette – uden at der kommer en masse notifikationer ud til alle. Det har du så fint beskrevet ovenfor – men vedkommende profil har ikke premium – og det ser derfor helt anderledes ud på min skærm. Kan derfor ikke finde finde funktionen, så den kan blive slået fra. Har du et godt tip? Det ville være meget værdsat herfra! Dbh Mia

 • Morten Vium
  Helle
  Posted at h, Svar

  Kan man søge på om man har fælles relationer med en profil uden at besøge profilen specifikt og i så tilfælde uden at afsløre at man har søgt på det?

 • Morten Vium
  B
  Posted at h, Svar

  Hej Morten

  Lige et spørgsmål:
  Når man skriver et opslag på en virksomhedsside eller showcase-side, så er jeg ude for at ikke alle kan se opslaget.
  Ved du hvad det kan skyldes?

 • Morten Vium
  jane Piil
  Posted at h, Svar

  Hej Morten.
  Fed side!!!!

  Kan man i et oplæg ikke både lægge et billed og evt et cv ind.
  Mvh Jane

 • Morten Vium
  T
  Posted at h, Svar

  Hej Morten,

  To spørgsmål:

  Hvis jeg har besøgt en LinkedIn-profil uden selv at være logget ind på Linkedin- så ved brugeren vel ikke, at jeg har besøgt vedkommendes profil?
  Hvis jeg besøger en persons LinkedIn-profil, som jeg allerede har forbindelse til – får vedkommende det så at vide?
  Mange tak.

 • Morten Vium
  sabine hc
  Posted at h, Svar

  Hej Morten,

  Jeg tænkte på, kan folk med Linkedin premium se hele min profil, selv om jeg har valgt den ikke skal være synlige for alle?

 • Morten Vium
  Ann Lykke Davidsen
  Posted at h, Svar

  Hej Morten. Hvis jeg i beskeder er kommet til at skrive en forkert tekst, og sletter den, vil den så blive usynlig for modtageren, hvis jeg kan se de endnu ikke har læst den?
  Ann

 • Morten Vium
  Morten Kirkegaard
  Posted at h, Svar

  Er der et sted eller et filter, så man kan få et overblik over, hvem der mangler at acceptere ens “oprettelse af forbindelser” og kan man rykke for et svar/accept ?

  Bedste hilsner
  Morten

 • Morten Vium
  Sofie
  Posted at h, Svar

  Kan der der har et job-opslag oppe på linked-in se hvilke profiler der klikker ind på det og hvilke profiler der gemmer det i deres jobs?

Post A Comment