Hvor spændende er du at tale med?

Hvor spændende er du at tale med?

 

Interessante samtaler knytter bånd mellem mennesker. De får os til at huske hinanden, skaber tillid og giver følelsen af, at vi kender hinanden. De giver indsigt i, hvad vi kan bruge hinanden til, hvor vores interesser, styrker eller svagheder er. De åbner for nye muligheder, udvikling og læring.

Gode samtaler starter med nærvær og gode spørgsmål. Vil du skabe stærke relationer, have ny viden eller lære andre mennesker bedre at kende, så er det vigtigt, at du starter med – at stille interessante spørgsmål.

I Netværks Akademiets nye netværksspil er der 50 unikke og spændende spørgsmål, der hjælper dig med at få gang i gode samtaler, skabe grobund for mere videndeling og større kendskab til andre alt sammen i en professionel sammenhæng

Spillet giver mulighed for at dele forskellige erfaringer, overvejelser, fejl, læring, succeser og sjove historier. Når spillet er i gang  er det både energigivende, støtter det gode samarbejde og åbner for, at man kan se nye muligheder for at bruge hinandens ressourcer og viden på kryds og tværs.

Brug spillet i din afdeling, i din netværksgruppe eller som inspiration til samtaler med dine kunder, nye mennesker du møder eller andre i dit netværk.

 

Her er et par eksempler på nogle at de spørgsmål, der er i spillet:

Hvad er du mest optaget af i øjeblikket?
Hvilken fejl har du lært mest af?
Hvornår oplever du forskellighed er en styrke?
Hvilken viden har du som du andre kan få glæde af?
Hvornår viser du, at du er en god fighter?

Hvis det er et spil I kan bruge hos jer, kan du klikke her og bestille lige så mange æsker, I har brug for.

Vi har allerede brugt netværksspillet ude hos mange af vores kunder, hvor vi har set det skabe energi, begejstring og meget bedre kendskab til hinanden på kryds og tværs.
Spillet virker på både lederteams, forskellige grupper af medarbejdere, afdelinger, talenter, studerende og netværksgrupper.

Faktisk spillede vi det hjemme nytårsaften med vores teenagebørn og fik nogle virkelig gode samtaler. Så her flytter det også viden og giver nye indsigter.

Et af spørgsmålene jeg trak nytårsaften var 
”Hvad har været din største succes de sidste 12 måneder?”

Det gav stof til eftertanke og 2014 var virkelig et hæsblæsende forretnings år med masser af succeser, når vi sidder og tænker tilbage på det.
Nogle af de mål, vi er særligt stolte over, vi nåede, er blandt andet:

Udviklingen af netværksspillet. Spillet har vi tænkt på at lave i flere år, nu blev det en realitet.

Undervisning, foredrag og workshop for flere hundrede medarbejdere og ledere i videndeling, strategisk networking og relationsopbygning i en lang række forskellige virksomheder.

Udviklingen af faget strategisk networking på VIA, som skal styrke de studerendes i professionel networking som en vigtig erhvervskompetence allerede under deres studie.

 

Vores workbook er oversat til engelsk og er allerede solgt i mere end 500 eksemplar og der er nu solgt næsten 2000 af den danske udgave.
Bogen er også lavet som e-bog og sælges gennem saxo.com (klik her)

Bidraget som medforfatter til en undervisningsbog, der udkommer i 2015 for Hans Reitzels forlag.

Vi har haft fornøjelsen af at lave workshops for vores kunder sammen med Morten Vium, som udelukkende arbejder med Linkedin og networking online. Han er skarp og det har været både sjovt og udviklende.

Vi har i efteråret ansat Gitte A som personlig assistent og “blæksprutte”. Hun tager sig af en masse forskellige ting i firmaet.

Vi har haft sparring og udviklende møder hele året med vores mentor
Ib Påskesen, og han har vist en god evne til at flytte forretningen og os.

Sidst men ikke mindst er vi vildt stolte over at have nået mere end 90% af de mål, vi satte for 2014 og glæder os nu til at arbejde på de mål, vi har sat for 2015.

Vi ser vi frem til en masse gode og lærerige samtaler med vores netværk i løbet af det kommende år. Du er altid velkommen til at kontakte os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe i din virksomhed.

De bedste hilsner

Susie
Partner
Netværks Akademiet

Udskriv indlægget eller gem som PDF
Del med dit netværk (det er god stil)
Share on LinkedIn0Tweet about this on TwitterShare on Facebook1Share on Google+0
Susie Lynge
Susie Lynge
sl@netvaerksakademiet.dk

Susie Lynge er direktør og netværksspecialist i Netværks Akademiet. Hun er underviser og erhvervscoach og har trænet over 15.000 medarbejdere og ledere i strategisk networking.

Ingen kommentarer

Send en kommentar