☰  MENU

Om Netværks Akademiet

I Netværks Akademiet ser vi din evne til at netværke, videndele og skabe stærke tillidsfulde relationer som en afgørende erhvervskompetence, der sikrer, at du kan skabe resultater hurtigt og effektivt ved at bruge dit netværk strategisk og målrettet.

Hvis du vil arbejde målrettet med videndeling og networking, er det os, du skal ringe til!

Vi hjælper virksomheder med at skabe resultater og nå deres forretningsmål gennem videndeling, samarbejde, relationssalg og aktiv networking.

Vi træner ledere og medarbejdere i effektiv videndeling og i at få mere værdi ud af deres netværk. Vi lærer dem at opbygge stærke relationer internt i deres organisation eller eksternt til kunder og netværk uden for virksomheden.

Vores metode er en kobling mellem effektfulde coachingteknikker og enkle værktøjer, der hjælper dig til at videndele og netværke mere systematisk og målrettet. Metoden gør dig i stand til at blive den bedste udgave af dig selv og nå dine mål hurtigere og nemmere.

Uanset om du ønsker at dele viden på tværs, samarbejde eller sælge mere, så er din evne til at netværke altafgørende for din succes fremover.

 

Sådan arbejder vi

Vi skræddersyer vores forløb efter dine behov og sammensætter holdet til opgaven. Vi arbejder på den måde naturligt med vores eget netværk og har en række faste eksperter og samarbejdspartnere, som vi trækker ind i forskellige opgaver.

Partner og netværksekspert Susie Lynge er den, der tegner firmaet. Susie sætter holdet, hvis der er behov for andre eller flere kræfter på særlige opgaver.

 

Lidt om Susie Lynge

Min passion er netværk og videndeling. Jeg er både fagligt og personligt optaget af, hvad skal der til, for at vi bruger os selv og andres ressourcer mest rigtigt i dagligdagen.

Jeg har altid haft et ønske om at forstå, hvordan vi udvikler os og forankrer læring. Alt for ofte går vi på kurser og får en masse viden – men falder tilbage i vores gamle mønstre og vaner bagefter. Hvad skal der til, for at det, vi lærer, sidder fast og får os til at ændre praksis? Også når undervisningen er overstået?

Jeg er erhvervscoach og uddannet underviser. Min uddannelsesbaggrund er mit fundament, når jeg forbereder og afvikler kurser. Jeg inddrager alle fire læringsstile og tilpasser indholdet til målgruppen. Jeg tænker i læringsprocesser, og mit altoverskyggende fokus er på, hvad formålet og udbyttet med undervisningen er. Min undervisning er involverende, afvekslende, energifyldt og designet til at motivere og skabe blivende adfærdsændringer.

Det vigtigste for mig er, at alle deltagere går ud med aha-oplevelser, en styrket tro på egne netværkskompetencer, praktiske værktøjer og en naturlig lyst samt modet til at ændre på noget fremover.

Jeg har skrevet bogen ’DNA networking – udnyt dit netværkspotentiale’. Metoden kobler anerkendte coachingteknikker med principper fra networking og giver dig et sæt konkrete værktøjer, som er rodfæstet i dine personlige, unikke styrker. Du kan downloade første kapitel af bogen gratis her.

De sidste mange år har vi i Netværks Akademiet hjulpet virksomheder som bl.a. Jyske Bank, Team Danmark, KPMG, Bruun og Hjejle, Netværk Danmark, Odense Kommune, ATP og mange flere med at skabe bedre videndeling, løfte hinanden og nå deres mål hurtigere og bedre. Du kan læse, hvad de har fået ud af samarbejdet her.

Jeg håber, du finder inspiration til at arbejde med netværk og videndeling her på vores hjemmeside. Du er meget velkommen til at kontakte mig på tlf. 60 73 53 22, e-mail sl@netværksakademiet.dk eller via LinkedIn.

Tak, fordi du kiggede forbi. Jeg glæder mig til at tale med dig.

De bedste hilsner
Susie Lynge
Netværks Akademiet

Susie Lynge Netværks Akademiet

Gratis Guide: Spil Hinanden Gode med VidendelingLederens guide til at skabe bedre samarbejde
og mere produktivitet gennem intern videndeling

KontaktKontakt os, og hør, hvad vi kan tilbyde dig

Share On Facebook
Share On Twitter
Share On Google Plus
Share On Linkdin