VI SKABER STÆRKERE RELATIONER

GENNEM VIDENDELING, NETWORKING OG LINKEDIN

Om Netværks Akademiet

I Netværks Akademiet hjælper vi vores kunder med at arbejde endnu mere strategisk med deres netværk – både online og offline.

Vi træner ledere og medarbejdere i effektiv videndeling og i at få mere værdi ud af deres netværk fx i forbindelse med salg.

Gennem målrettede workshops, foredrag og kursusforløb lærer vi dig at opbygge stærke relationer internt i deres organisation eller eksternt til kunder og netværk uden for virksomheden.

Uanset om du ønsker at dele viden på tværs, samarbejde eller sælge mere, så er din evne til at netværke altafgørende for din succes fremover!

Vi tror på, at stærkere relationer er vejen til flere loyale kunder og nye kunder, bedre samarbejde, mere videndeling og et rigere (arbejds)liv!

Teamet

Susie Lynge
Partner og Specialist i Netværk

 6073 5322

 sl@netvaerksakademiet.dk

 LinkedIn profil

 Læs mere om Susie Lynge

Morten Vium
Partner og Specialist i LinkedIn

 2619 6265

 mv@netvaerksakademiet.dk

 LinkedIn profil

 Læs mere om Morten Vium

Lykke Fehmerling
Seniorkonsulent

 lf@netvaerksakademiet.dk

 LinkedIn profil

Lykke Fehmerling er oprindelig uddannet cand.merc. inden for kommunikation og er siden uddannet coach og proceskonsulent. Hun har undervist og coachet gennem 15 år og hjulpet mere end 3000 medarbejdere og ledere i at skabe resultater i deres arbejdsliv.

Hun har specialiseret sig i digitale og analoge netværk. Hun har undervist de sidste 9 år i, hvordan LinkedIn kan bruges til at skabe netværksresultater, samt hvordan man gennem networking kan opnå stærke interne og eksterne relationer til kunder og samarbejdspartnere.

Felicia Nørgaard
Netværkscoach og facilitator

 fn@netvaerksakademiet.dk

 LinkedIn profil

Felicia Nørgaard er cand.negot og erhvervscoach og har mange års erfaring med udvikling af ledere og medarbejdere. Gennem sin coaching hjælper Felicia dig med at sætte dit fulde potentiale i spil og til at gå fra tanke til handling.

Og som hun siger: ”Det vigtigste for mig er, at mine kunder når deres mål på en måde, hvor de har sig selv med hele vejen’.

Sådan arbejder vi

Vores metode er en kobling mellem effektfulde coachingteknikker og enkle, operationelle værktøjer, der hjælper dig til at videndele og netværke mere systematisk og målrettet. Metoden gør dig i stand til at blive den bedste udgave af dig selv og nå dine mål hurtigere og nemmere. Både i det fysiske møde og online på LinkedIn.

 

Vi skræddersyer vores forløb efter dine behov og sammensætter holdet til opgaven. Vi arbejder på den måde naturligt med vores eget netværk og har en række faste eksperter og samarbejdspartnere, som vi trækker ind i forskellige opgaver.

De sidste mange år har vi i Netværks Akademiet hjulpet virksomheder som bl.a. Jyske Bank, Team Danmark, KPMG, Bruun og Hjejle, Danmarks Nationalbank, Lindpro, ATP og mange flere med at skabe bedre videndeling, løfte hinanden og nå deres mål hurtigere og bedre.

Vi tilbyder

Netværk og salg

Lær at arbejde strategisk med dit netværk, opbyg stærkere relationer til dine kunder, og få værktøjerne til at få flere loyale kunder og ambassadører.

LinkedIn

Lær at arbejde strategisk med LinkedIn, gør medarbejdere til ambassadører, få stærkere kunderelationer og vis at I er en attraktiv arbejdsplads.

Videndeling

Lær hvordan du skaber en netværkende kultur på arbejdspladsen, bedre samarbejde og hvordan du sætter struktur på jeres videndeling.

Vi har bl.a. arbejdet sammen med