Vi har taget en vild beslutning…

Vi har taget en vild beslutning…

 

Jeg rejser til USA 2. august med min familie og et år frem.

Jeg kommer hjem flere gange og løser opgaver, men skal udvikle forretningen derfra.

Netværks Akademiet kører videre som altid med min makker Morten og et hold af super dygtige konsulenter.

 

USA-turen har været på min families bucketlist i mange år – en gammel drøm, som vi nu kombinerer med forretningsudvikling.

En lun sommeraften sidste år sagde vores datter Alberte på 17, at hun ville ønske, vi gjorde noget ved den idé med et år i udlandet. Og foreslog vi kunne tage til USA, så hun kunne gå i skole. Oliver på 20 var straks klar på idéen, men sagde ”Så er det NU, så jeg kan komme med”.

Pludselig blev snakken til en ”Nu eller aldrig snak” og om at få en helt særlig oplevelse sammen med vores store børn, inden de flytter hjemmefra.

Dagen efter sagde Olli: ”Mor, I må love, at vi er sådan en familie, der rykker på vores drømme…”

Dét gav min mand Kasper og jeg nogle lange samtaler om, hvad det egentlig var, vi havde sat igang, og om vi turde at gå efter denne drøm.

I sidste ende var vi ikke i tvivl. Det måtte prøves af.

 

Jeg må samtidig være helt ærlig: havde vi vidst hvor mange praktiske ting, beslutninger og udfordringer, der er forbundet med sådan et år, så havde vi nok ikke kastet os ud i det med så kort varsel.

For nej, det er nemlig IKKE bare lige…

Udfordringerne har virkelig været mange. Nogle har vi måtte kæmpe for at løse og andre, har vi bare været vildt heldige, har løst sig selv.

Vi er dybt taknemlige for, at Kasper har verdens bedste arbejdsplads Novozymes og den skønneste chef, som har bakket 100% op og gjort det muligt for ham at arbejde fra Californien i et år.

To do-listerne, har været så lange, du drømmer ikke om det. Det gælder alt fra, at få udlejet vores hus og sommerhus, til at finde et sted at bo i USA, finde et college og en sprogskole, få overblikket over alle udgifterne, ansøgninger, tilladelser og forsikringer, anskaffe en bil, pakke huset ned, smidt ud i lange baner og finde ud af at få vores hund Buster med på flyet og 1000 andre ting.

Vi glæder os vildt meget – men er selvfølgelig også usikre og spændte på det hele.

 

Og ja, jeg har været nervøs for at være på afstand af forretningen, som jo er min store passion. Heldigvis er Skype opfundet, og det er planlagt, at jeg kommer hjem af flere omgange og holder foredrag, workshops og kurser. Og vi har et hold af super dygtige og erfarne konsulenter, der løser opgaver for vores kunder i både strategisk networking, videndeling og LinkedIn. Morten er her og butikken ruller derudad!

Ja, jeg har (skørt – men sandt) været ramt af mega dårlig samvittighed over, at jeg nu trækker mig lidt ud af driften. At jeg tillader mig at udvikle og tænke i nye baner OG samtidig nyder livet sammen med min søde familie. Jeg har mange gange tænkt ”Må man det? Det kan man da ikke…. Er det ok? Er det ikke lidt for vildt? Vil det mon gå…?”

Det her valg har virkelig krævet noget af os som familie, og bestemt også af mig som virksomhedsejer.
Men i sidste ende glæder jeg mig til et uforglemmeligt år med min familie og til at fordybe mig i udvikling af forretningen 🙂

 

Herhjemme i Danmark kører Netværks Akademiet videre som hidtil.
Og vi har større kapacitet og flere kompetencer end nogensinde før!

 

På programmet i efteråret er der allerede booket masser af opgaver for vores kunder med kurser i strategisk networking, videndeling og LinkedIn, og så er vores Workbook på vej i en ny, flot 2.0 udgave.

Den oprindelige udgave er solgt i mere end 5.000 eksemplarer. Hvis du vil have den nye version, kan du forudbestille den her (Vi sender den i starten af september).

Til oktober udkommer vi også med en ny bog ”Videndeling der virker – sådan arbejder I med netværk” for Hans Reitzels forlag. Den kan du forudbestille her (du sparer endda 20% lige nu!).

Og så kommer der mange flere blogindlæg, nye foredrag, nye kurser og webinarer fra os.

 

Vi glæder os til et fedt efterår, hvor der kommer til at ske så meget.

Tak af hjertet til alle jer, der tror på os, har hjulpet os med gode råd, sparring og opmuntring til at holde planen. Det har været helt fantastisk!

 

De bedste hilsner
Susie

 

Ps. Du kan også følge mig på Instagram (@susie_lynge), hvor jeg vil lave opslag både om vores oplevelser og om strategisk networking og videndeling.

 

 

Susie Lynge
Susie Lynge
sl@netvaerksakademiet.dk

Susie Lynge er direktør og netværksekspert i Netværks Akademiet. Hun har trænet over 30.000 medarbejdere og ledere i strategisk networking og videndeling.