Podcast: Det kan en triatlet lære dig om networking

Podcast: Det kan en triatlet lære dig om networking

 

I denne podcast har vi fået besøg af tidligere triatlet Rasmus Henning.

Rasmus har været professionel triatlet gennem mange år hvor han levede af det. Han har deltaget i OL to gange, vundet EM-guld og den danske rekord i ironman. I dag arbejder Rasmus Henning hos Sport One med at skabe bro mellem sportens verden og erhvervslivet, og bruge det som sporten kan til at skabe værdi i virksomheder.

At leve af at være selvstændig sportsmand og at være sit eget brand kræver, at man er nødt til selv at skabe sine egne muligheder. Man skal selv sørge for at skaffe titler for at hive præmiepenge hjem, investere tid i at tiltrække sponsorer og folk som vil betale for at være med på teamet.

Det kræver sit netværk, og det skal plejes løbende, hvis man vil skabe nye og bedre partnere efterhånden.

Lyt med og hør hvordan Rasmus bruger sit netværk:

 

I podcasten får du bl.a. viden om:

  • Hvordan sportsfolk kan bruge deres netværk
  • Hvordan du får dit netværk til at tænke positive tanker om dig
  • Hvordan Rasmus fik hjælp af sine relationer på sociale medier da han havde en arbejdsskade.
  • Hvordan networking har gavnet Rasmus’ karriere
  • Hvor grænsen går mellem salg og netværk
  • Hvordan man bliver en ressource i sit netværk

 

Citater fra interviewet:

“Prøv at find en måde hvor du kan være dig selv”

“Når du taler med pressen og når du taler om folk, så lad være med at sige noget dårligt om de andre, konkurrenterne eller arrangørerne.”

“Jeg sørgede for at have et stort kontaktnet, folk jeg kunne tage fat i, som jeg vidste ville tage mig alvorligt, respondere og have villighed til at hjælpe, fordi jeg også behandlede dem ordentligt, eller fordi de havde set at jeg behandlede andre ordentligt”

“Mange vælger for meget fra, fordi de ikke er sikre på at giver noget. Jeg er ret sikker på, at næsten alt sådan noget giver noget. Man skal afveje ting, men selvom tingene ikke har en direkte pay-off, så kan det meget vel være en god investering på længere sigt“

 

Susie Lynge
Susie Lynge
sl@netvaerksakademiet.dk

Susie Lynge er direktør og netværksekspert i Netværks Akademiet. Hun har trænet over 30.000 medarbejdere og ledere i strategisk networking og videndeling.