Masterclass i Strategisk networking og relationssalg

Få mere salg, større kundebase, mere loyale kunder og slip for kold kanvas. Fokusere på dit netværk og dine relationer.

På denne Masterclass får du konkrete værktøjer og metoder til, hvordan du bidrager positivt til bundlinjen gennem strategisk networking og relationssalg.

Opnå et større salg, en større kundebase og mere loyale kunder og slip for kold kanvas ved, at fokusere på dit netværk og dine relationer.

Det lyder måske for godt til at være sandt, men det er det ikke. Ved at arbejde strategisk med din networking og dine relationer, kan du opnå bedre resultater end på traditionel vis.

Netværks Akademiet har udviklet og skræddersyet en masterclass der klæder dig på til at opnå et større salg gennem netværk. Masterclassen bygger på vores bestsellerbog Netværk Nu! og har et særligt fokus på salg og kundekontakt.

Strategisk Networking er en erhvervskompetence, der skal trænes og udvikles løbende. På denne Masterclass lærer du hvordan du gør som Elitesportsfolk – analyserer hvor du allerede er god og hvor du skal blive endnu bedre, for at skabe stærke relationer og mere forretning.

"Virksomheder der arbejder med networking får 80% af deres nye kunder gennem netværk" Bain & Co.

Når du arbejder strategisk med at opbygge stærke relationer til andre mennesker, både kunder, kollegaer, og andre omkring dig, så skaber du også resultater langt hurtigere og nemmere end du kan alene.

Gennem teori, øvelser og eksempler får du på kurset konkrete værktøjer til, hvordan du kan arbejde målrettet og strategisk med dit netværk og leads med henblik på at øge salget og styrke din kundebase.

Denne masterclass er for dig,

der gerne vil puste nyt liv i dit salgsarbejde, sikre større kundeloyalitet og styrke dine salgskanaler og -relationer. Den er til dig der ønsker konkrete værktøjer og inspiration til strategisk networking og salg.

Du har formentlig direkte kundekontakt og sandsynligvis sidder i en rådgiver/specialist- eller salgs-position. Du sælger ydelser, produkter, eller rådgivning og har brug for at styrke dit salg eller øge din kundebase. Det kan også være, at du er leder af et salgs- eller kundeteam. Under alle omstændigheder, så er du bevidst om værdien af salg gennem netværk, men har brug for at blive klædt på til at gøre det strategisk og effektivt.

På kurset lærer du:

• At kende din netværkstype, og se hvor dine styrker og udfordringer er.

• At kortlægge dit netværk med fokus på salgsaktiviteter

• Konkrete værktøjer og metoder der kan bruges med det samme.

• Særlige indsatsområder du skal være opmærksom på ved salgsaktiviteter

• Xx

• Xx

• Xx

• Xx

• Xx

Hvad kan du forvente

Masterclassen er præget af positiv energi og har et operationelt, hverdagsorienteret fokus. Du bliver involveret og får bragt dig selv i spil undervejs. Der veksles mellem teori, hverdags eksempler og øvelser. Du vil opleve, at du ved at arbejde strategisk med dit netværk, bevidst og systematisk kan skabe flere resultater, innovation, viden og vækst. Du vil gå hjem med teori, metoder, værktøjer og selvindsigt, der gør dig i stand til at skave resultater gennem dit netværk og uden at skulle sælge på kold canvas.

På Masterclassen tages der udgangspunkt i Susie Lynges bestseller ”Netværk Nu!” Alle deltagere får et eksemplar af bogen, som også indeholder en værkstøjskasse, der kan bruges direkte i hverdagen.

Danmarks førende ekspert i Strategisk Networking og salg.

Susie Lynge er direktør i Netværks Akademiet. Hun er også foredragsholder og forfatter. Hun har trænet mere end 40.000 ledere og medarbejdere i videndeling og netværk på tværs af alle brancher. Se cases og referencer på www.netvaerksakademiet.dk/kunder-og-cases

TILMELDING

Vi opretter løbende Masterclass hold i Strategisk Networking og Salg. Tilmeld dig nu og få tilsendt datoer for hvornår næste holdene afholdes – næste hold er 27. September 2022

Varighed:

1 dag fra kl. 9 – 17

Holdstørrelse:

max 12 pers.

Næste hold:

September 2022

Hvor:

Sortedam Dossering 93A

Pris:

4.900,- ekskl. Moms

Inklusiv:

Bogen, Netværk Nu!

Forplejning:

Lækker frokost og forplejning hele dagen.

Tilmelding:

Max 12 deltagere pr. hold.

Med en eksklusiv holdstørrelse på max 12 deltagere bliver alle set, hørt og får maksimalt udbytte af dagen.

Netværk Nu!

Masterclassen er bygget

op omkring bestseller bogen Netværk Nu! 10 enkle trin til effektiv networking.

Bogen er solgt i mere end 10.000 eksemplarer og du får naturligvis dit eget.


PROGRAM:

  • Strategisk networking – Fremtidens vigtigste erhvervskompetence
  • Netværk og salg – Hvordan sælger du gennem dit netværk?
  • Succesfulde virksomheders arbejde med Strategisk Networking
  • Målrettede øvelser og konkrete værktøjer
  • De svære spørgsmål, svar og etik?
  • Sæt skub i ambassadøreffekten
  • Opsamling & afrunding

EKSTRA BONUS MATERIALE

Som noget helt særligt får du som deltager på denne Masterclass, adgang til Netværks Akademiets online træningsportal.

Med dit Mastarclass login, får du adgang til videoer, materialer, opgaver, artikler og nyttige links. På den måde kan du holde din læring ved lige og bygge yderligere på din viden efter du har deltaget på Masterclass i Strategisk Networking og salg.


"Jeg tør netværke nu efter en hæsblæsende, lærerig og udbytterig workshop med superengagerede deltagere og en eminent underviser"

Anne Pernille Fisher


VIL DU VIDE MERE OM DENNE MASTERCLASS?

Vil du høre mere om Masterclass i Strategisk Networking og Salg, så skriv til os på: kontakt@netvaerksakademiet.dk, så kontakter vi dig hurtigst muligt, så du kan få svar på dine spørgsmål.