Hold ALDRIG møder, når du er “Hangry”!

Hold ALDRIG møder, når du er “Hangry”!

 

Jeg var inviteret til et sparringsmøde med 3 spændende erhvervsmænd. De havde en interessant ide om at starte et lidt utraditionelt netværk op omkring den ene af dem, som er en kendt elitesportsmand.

Jeg havde ikke mødt dem før. Og dagen havde været tæt pakket med møder. Jeg havde kun fået en croissant og en kop kaffe kl. 8. Nu var den 14… Dem, der kender mig, ved, at det er en ret dårlig situation ?

Jeg bliver vildt utålmodig og stresset, hvis jeg er sulten.

Til mødet hører jeg om deres forretningside – som er interessant og nytænkende.

Men jeg er bare ramt af sult i en grad, så min hjerne nu kun kan fokusere på, at de skal komme til sagens kerne. Jeg ender med at stresse mødet igennem, mens jeg er i konstant overvejelse om, jeg kan tillade mig at kaste mig over den frugtskål, der står i det tilstødende lokale.

På vej hjem ringer jeg til min gode makker Morten og fortæller brødbetynget, at jeg desværre har ladet min sult styre tempoet i mødet, og at de helt sikkert IKKE har oplevet den bedste udgave af mig.

Han griner og siger: Har du ikke hørt om begrebet ”Hangry”? Det er en blanding af hungry og angry.

Klart ikke et godt udgangspunkt for et møde! Jeg har siden altid pakket tasken med nødder og energibarer ?

 

Dette mini-blogindlæg er baseret på en LinkedIn statusopdatering af Susie Lynge. Du finder opslaget her.

 

Susie Lynge
Susie Lynge
sl@netvaerksakademiet.dk

Susie Lynge er direktør og netværksekspert i Netværks Akademiet. Hun har trænet over 30.000 medarbejdere og ledere i strategisk networking og videndeling.