Nedbryd siloerne med effektiv videndeling - og opnå langt mere!

Få konkrete værktøjer og metoder til effektiv videndeling til gavn for både dig, din afdeling og kollegaer

Videndeling handler ikke om flere møder, men om at spare tid, skabe bedre resultater og opnå bedre samarbejde og udvikling. Lær på denne masterclass, hvordan!


I kan spare tid, undgå fejl, blive mere effektive og innovative med bedre videndeling på tværs. Det lyder næsten for godt til at være sandt - men den er god nok.


I kan arbejde mindre og samtidig opnå mere. Det løfter både dig og din virksomhed. Forskning viser, at virksomheder, der har en kultur, hvor der bevidst videndeles og samarbejdes på tværs af afdelinger og funktioner, står markant stærkere end deres konkurrenter på markedet og arbejdsglæden er i top.


Netværks Akademiet har udviklet denne skræddersyede masterclass, der klæder dig på til, hvordan du kan arbejde med videndeling på tværs i din organisation. Du lærer om de klassiske barrierer og typiske faldgrupper, og hvordan du nemt i en travl hverdag kan videndele med de rigtige og få fat i vigtig viden, der gør du kan løse dine opgaver bedre og hurtigere. Med konkrete værktøjer, eksempler og viden om best practice kan du og din virksomhed få meget mere værdi ud af effektiv, systematisk videndeling.

"Virksomheder med fokus på videndeling og en netværkende kultur har bedre bundlinje, bedre produktivitet og markant højere arbejdsglæde end deres konkurrenter"

- Professor Adam Grant, Wharton Business School 2013

Masterclassen er præget af positiv energi og har et operationelt, hverdagsorienteret fokus. Alle bliver involveret og får bragt sig selv i spil undervejs.

På masterclassen får du viden om, hvad forskningen siger om videndeling, inspiration og ekspertviden. Du lærer hvordan man arbejder praksisnært og operationelt med at sikre bedre videndeling på tværs og hvordan man får endnu mere ud af den videndeling, der allerede foregår. Du præsenteres for enkle værktøjer, som både du og andre i din organisation nemt kan anvende i en travl dagligdag.

Denne masterclass er for dig,

Der interesserer dig for mere effektiv videndeling. Du kan være ansat eller leder i det offentlige eller en privat virksomhed. Du kan være en nøglemedarbejder som samarbejder med mange interessenter på tværs, projektleder, fra HR eller en medarbejder, der ønsker at blive klædt bedre på til at videndele mere effektivt og værdiskabende.

Dit udbytte af masterclassen:

 • Do's and dont's til bedre videndeling
 • Hvilken viden der er vigtigt for dig at få mere af
 • Hvilken viden og unikke kompetencer du har at dele ud af
 • Hvordan du helt konkret finder de rigtige at dele viden med
 • Hvilke benspænd du skal være opmærksom på
 • Hvordan du helt konkret kommer i gang ud fra enkle teknikker, metoder og best practice

Virksomhedens får en medarbejder der:

 • Kan igangsætte enkle tiltag, der styrker videndeling på tværs
 • Har ny viden og indsigt i, hvad videndeling handler om og hvordan man griber det praksisnært bedst an
 • Kender til, hvad forskningen siger om videndeling
 • Ved hvad den rette videndeling kan gøre for en organisations resultater og en forskel for medarbejdernes trivsel og arbejdsglæde, så de kan levere endnu bedre og mere innovativt i fremtiden.
 • Kan introducere værktøjer og teknikker for resten af organisationen

Underviser på denne masterclass:

Susie Lynge er direktør i Netværks Akademiet. Hun er også foredragsholder og forfatter. Hun har trænet mere end 40.000 ledere og medarbejdere i videndeling og netværk på tværs af alle brancher. Se cases og referencer på www.netvaerksakademiet.dk/kunder-og-cases

TILMELDING

Vi opretter løbende Masterclass hold i nedbryd siloerne med effektiv videndeling.. Tilmeld dig nu – næste hold er 24. januar 2023

Varighed:

1 dag fra kl. 9.30 – 15.30

Holdstørrelse:

max 10 pers. - min. 6 pers.

Næste hold:

24. januar 2023

Hvor:

Sortedam Dossering 93A, 2100 København Ø

Pris:

Pris: 3.495,- inkl. moms

Inklusiv:

Bogen, Videndeling der virker

Forplejning:

Lækker frokost og forplejning hele dagen.

Tilmelding:

Max 10 deltagere pr. hold.

Med en eksklusiv holdstørrelse på max 10 deltagere bliver alle set, hørt og får maksimalt udbytte af dagen.

Videndeling der virker

Masterclassen er bygget

op omkring bogen "Videndeling der virker - sådan arbejder i med netværk". Alle deltagere på masterclassen får deres eget eksemplar.


PROGRAM:

 • Videndeling på tværs er ikke bare mere snak og flere møder
 • Hvad siger forskningen om videndeling?
 • 6 klassiske grunde til at videndeling ofte mislykkedes
 • Hvad er din markedsværdi - hvad kan du dele mere ud af?
 • Kortlæg hvem der er de rigtige for dig at dele viden med
 • 2 typer viden - guldet ligger i den tavse viden
 • Hverdagens barrierer og hvordan du overvinder dem


EKSTRA BONUS MATERIALE

Som noget helt særligt får du som deltager på denne Masterclass, adgang til Netværks Akademiets online træningsportal.

Med dit Mastarclass login, får du adgang til videoer, materialer, opgaver, artikler og nyttige links. På den måde kan du holde din læring ved lige og bygge yderligere på din viden efter du har deltaget på Masterclassen - nedbryd siloerne med effektiv videndeling.VIL DU VIDE MERE OM DENNE MASTERCLASS?

Vil du høre mere om Masterclass i Strategisk Networking og Salg, så skriv til os på: kontakt@netvaerksakademiet.dk, så kontakter vi dig hurtigst muligt, så du kan få svar på dine spørgsmål.