Strategisk Networking

på LinkedIn

Den digitale vej til nye relationer og nye kunder

Du har en profil på LinkedIn,

men skaber du resultater?

1,8 mio. danskere har en profil på LinkedIn, men de færreste skaber reelle resultater.

 

Online kurset “Strategisk Networking på LinkedIn – Den digitale vej til nye relationer og nye kunder” er et struktureret onlineforløb, som giver dig alt, du skal bruge for at få succes med dit netværk på LinkedIn.

 

Så er du interesseret i flere kunder, flere anbefalinger, mere omtale, flere ambassadører, større netværk og ny viden så læs videre.

[button size=”medium” icon=”” target=”_self” hover_type=”default” text=”Få adgang med det samme” link=”https://mortenvium.simplero.com/purchase/16881-Strategisk-Networking-paa-LinkedIn”]

DETTE ER KURSET TIL DIG DER VIL ARBEJDE

STRATEGISK MED PROFESSIONEL NETWORKING

Annette Fabild Omøe

Ejer og idé-generator

Mortens detaljerede vejledning og konkrete forslag har betydet, at jeg på 3 måneder har fået over 100% flere profilvisninger, hvoraf flere også har udviklet sig til kunder.

Carsten Christensen

Strategisk Kontaktmanager

Efter at have fulgt Mortens LinkedIn-anvisninger er det tydeligt at mærke forskel på aktiviteten. Der er opstået mulige forretningsforbindelser og profilvisninger er steget med op til 300%.

Uno Vinding

New Bizz Manager

Morten Vium sætter overliggeren for, hvordan man anvender de mange muligheder, som LinkedIn stiller til rådighed.

Hvorfor skal du skrive dig op til dette kursus?

Hvis du følger onlinekurset hele vejen og lægger en indsats, vil du bagefter stå med følgende udbytte:

 • Din LinkedIn profil skiller sig ud og giver dine kunder et professionelt indtryk
 • Du har mange flere relevante besøgende på din profil
 • Din LinkedIn profil kommunikerer, hvad du kan tilbyde
 • Du får flere henvendelser fra interesserede kunder
 • Du har en klar netværksstrategi
 • Du får invitationer fra de rigtige mennesker, og ved hvordan du besvarer dem
 • Du finder nye kundeemner af høj kvalitet
[button size=”medium” icon=”” target=”_self” hover_type=”default” text=”Få adgang” margin=”20px 0px 0px 0px” link=”https://mortenvium.simplero.com/purchase/16881-Strategisk-Networking-paa-LinkedIn”]
 • Du får automatisk besked, når nye kundeemner matcher dine kriterier
 • Dit netværk har dig top-of-mind
 • Du er medlem af LinkedIn grupper, der giver dig værdi
 • Du kommer ikke længere til at sende uønskede opdateringer til dit netværk
 • Du forstyrrer ikke din kontakter, men giver dem værdi
 • Dit netværk anbefaler dig mere

Hvad indeholder kurset helt præcist?

 

Optimér din profil – fra middelmådig til god

I modul 1 kaster vi det første kritiske blik på din profil og optimerer, så du får flere besøgende på din profil. Vi skærper desuden din kommunikation, så den besøgende også forstår, hvad du kan hjælpe med og sørger for, at det hele ser professionelt og “korrekt” ud. “Den gode profil” er efter min terminologi langt over gennemsnittet derude!

 

Optimér din profil – fra god til ekstraordinær

I modul 2 bygger vi videre på din profil. Den er blevet skarp og giver et bedre indtryk, men hvad med de tillidsbyggende elementer, som i sidste ende gør at folk kontakter dig? Dem får vi styr på her. Vi arbejder desuden med alle de ting som de andre ikke har: Projekter, stærke anbefalinger, portfolio og meget mere. Din profil skal ikke bare være god – den skal være ekstraordinær!

 

Læg en netværksstrategi – hvem skal du connecte med?

I modul 3 bliver du introduceret for de 3 netværkstyper og finder ud af, hvilken type der matcher dig. Du kender typernes fordele/ulemper og kan lægge din egen netværksstrategi.

 

Kunsten at sende og modtage invitationer

I modul 4 bliver du god til at sende og modtage invitationer. Det er noget vi allesammen gør, men meget få er gode til det. Det er en kunst. Du får både dårlige og gode eksempler på invitationer og svar. Du lærer også, hvornår du skal sende din invitation, til hvem og hvordan du gør det uden at blive anmasende.

 

Søg og find den rette kontaktperson

I modul 5 får du en gennemgang af hvordan LinkedIns søgefunktion virker, og hvordan du bedst udnytter den til at finde kundeemner eller andre personer, du gerne vil i kontakt med. Du lærer også at gemme dine søgninger og lade LinkedIn holde dig automatisk opdateret, når nye mennesker matcher dine kriterier.

 

Kunsten at skrive statusopdateringer, der giver værdi

I modul 6 bliver du introduceret til statusopdateringer, som en professionel kommunikationskanal til omverdenen. Statusopdateringer rummer et næsten uendeligt potentiale for synlighed, faglig positionering, omtale og meget mere. Men de rummer også mange faldgrupper. Du lærer at bruge den rigtigt. Det er både en kunst og et håndværk som få mestrer.

 

Udbyg dit netværk og bliv klogere med LinkedIn grupper

I modul 7 kigger vi få hvordan du kan knytte nye relationer og positionere dig som en faglig autoritet gennem LinkedIn grupper. LinkedIn grupperne er også et fantastisk sted at blive klogere ved at trække på de andre medlemmers erfaringer. Det hele gør du samtidig med at du udvider dit netværk.

 

God og dårlig stil på LinkedIn

I modul 8 får du et spark i etiketten! Hvad skal du trygt gøre mere af, og hvad er no-go? Vi vil allesammen gerne undgå at være den upassende onkel til selskabet, som bare ikke har forstået, hvad der er god, og hvad der er dårlig stil. Jeg ser folk med dårlig stil på LinkedIn hver dag, og vi skal have sikret os, at du har god stil!

 

+ BONUS: Dine LinkedIn indstillinger – Din guide til at undgå irritation og pinlige fejl
+ BONUS: Det gode profilfoto (Interview med fotograf Anne Kring)

 

Bliv en bedre digital networker – Start i dag!

[button size=”medium” style=”white” icon=”” target=”_self” hover_type=”default” text=”Få adgang med det samme” margin=”20px 0px 0px 0px” link=”https://mortenvium.simplero.com/purchase/16881-Strategisk-Networking-paa-LinkedIn”]

Hvordan foregår det helt praktisk?

 

 

Et onlinekursus foregår på den måde, at du får dgang til videoer og kursusmateriale fra din computer.

 

Når du har tilmeldt dig kurset, får du et login, du skal bruge til at få adgang til kurset. Når du er logget ind kan du se alle videomoduler og downloade tilhørende øvelsesark.

 

Hvis du på noget tidspunkt i processen er i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte mv@mortenvium.dk

Hvad er fordelene ved et online kursus?

 

 • Du kan tage kurset helt i dit eget tempo
 • Du kan tage kurset på kontoret, i sofaen, på cafeen, i toget… Du bestemmer!
 • Du sparer transportomkostninger og tid
 • Prisen er meget lavere end, hvis du skulle tage et lignende forløb fysisk hos en professionel
 • Du kan pause. Spole tilbage. Tage det igen. Og igen. Så meget du vil.

Din investering

Din investering i at blive en bedre digital networker og få flere anbefalinger, flere kunder

og et stærkere professionelt netværk er kun:

780 KR.

975 kr. inkl. 25% moms

[button icon=”” target=”_self” hover_type=”default” text=”Bliv super-networker på LinkedIn!” link=”https://mortenvium.simplero.com/purchase/16881-Strategisk-Networking-paa-LinkedIn”]

100% Tilfredshedsgaranti
Jeg er ikke interesseret i at få betaling for noget, der ikke hjælper dig til resultater. Mit formål med at udgive dette onlinekursus er at gøre dig til en bedre netværker og få flere kunder. Hvis du ikke føler, at kurset har levet op til det, jeg har lovet, og du ikke oplever et udbytte, så vil jeg med glæde refundere din investering op til 6 uger efter dit køb.

 

 

Vigtigt: For at kunne bruge tilfredshedsgarantien skal du have gennemgået alle moduler og lavet alle øvelserne undervejs. Før du har gjort det, ved du ikke, om det virker. Har du gennemgået hele kurset og føler du ikke du har fået værdi, så send mig blot en kopi af dine udfyldte øvelsesark, så sender jeg med glæde pengene tilbage til dig.

“Strategisk Networking på LinkedIn” er ikke for alle

[icon_list_item icon=”fa-times” icon_type=”transparent” title=”“Strategisk Networking på LinkedIn – Den digitale vej til nye relationer og nye kunder” er ikke for dig, der er helt ny på LinkedIn. Du lærer ikke at oprette en profil.”][icon_list_item icon=”fa-check” icon_type=”transparent” title=”Hvis du derimod har en profil i forvejen og har en række connections, men det hele ligger lidt stille, og du synes ikke rigtigt, du får noget udbytte – så er kurset for dig!”][icon_list_item icon=”fa-times” icon_type=”transparent” title=”Hvis du er jobsøgende skal du vide, at jeg i dette kursus ikke taler direkte til dig. Fokus er ikke på jobsøgning/rekruttering. Men hvis du, når jeg siger “kunde”, tænker “arbejdsgiver”, så har du i dette kursus en opskrift på at netværke dig tættere på dit næste job.”][icon_list_item icon=”fa-times” icon_type=”transparent” title=”Kurset er ikke for dig, der har brug for trin-for-trin vejledning. Hvis kurset var bundet op på tekniske guides og “her sidder knappen”, ville det være forældet om et halvt år. Hvis du har tekniske spørgsmål, har LinkedIn selv en udmærket hjælpesektion. Dette kursus har til formål at give dig en strategi og værktøjer til at nå dine mål. Du får selvfølgelig konkrete råd til, hvad du skal gøre, men ind i mellem må du selv finde ud af, hvor knappen præcist sidder.”]

Hvad nu hvis?

Ofte stillede spørgsmål om onlinekurset “Strategisk Networking på LinkedIn –

Den digitale vej til nye relationer og nye kunder”

 

Passer niveauet til mig?

Niveauet passer til dig, der har en profil og connections på LinkedIn. Hvis du er bare lidt i gang, så vil der være stort udbytte for dig – også hvis du bruger LinkedIn meget!

 

Hvad nu hvis teknikken driller?

Onlinekurset udbydes gennem en tjeneste der hedder simplero.com. Det er bundstabilt. Skulle der alligevel være knas med teknikken, er jeg naturligvis klar til at hjælpe på morten@viummedia.dk – Du kommer IKKE til at betale for noget, der ikke virker!

 

Hvad nu hvis jeg gerne vil se, hvordan det virker, før jeg køber?

Du kan ikke se det hele før du køber, men du kan få tilsendt modul 1, så du kan se om formen passer dig. Se modul 1 af kurset gratis.

 

Hvad nu hvis jeg er bange for, jeg ikke får gjort noget ved det?

Vi har allesammen prøvet at købe en bog, som vi aldrig får læst eller tage til et kursus, som vi bliver klogere af, men ikke får handlet på. Jeg kender det i hvert fald og derfor er der indlagt øvelser til alle moduler i “Strategisk Networking på LinkedIn”. De er super konkrete og lette at gå til, så du IKKE mister modet undervejs.

 

Hvad nu hvis jeg fortryder min investering?

Hvis du fortryder, kan jeg desværre ikke give dig pengene tilbage. Men du bliver ved med at have adgang til kurset og alt materialet, så du kan altid vende tilbage på et tidspunkt, hvor det passer dig bedre. Hvis du er i tvivl om jeg kan levere varen kan du få tilsendt modul 1, så du kan se om formen passer dig. Se modul 1 af kurset gratis.

 

Hvad nu hvis jeg ikke har tid til at gennemgå kurset?

En af fordelene ved et onlinekursus er, at du kan tage det, netop når DU har tid. Faktisk anbefaler jeg, at du arbejder med modulerne ét efter ét, så du behøver slet ikke tage det hele på en gang. Indholdet er kogt så meget ned som muligt, så der er ingen “fyld”. Kun brugbar viden og konkrete øvelser.

 

Hvad nu hvis vi er flere i virksomheden, som har brug for kurset?

Prisen gælder kun en enkelt bruger-adgang. Hvis I gerne vil købe adgang til flere brugere, så kontakt mig på morten@viummedia.dk

 

Hvad nu hvis min chef ikke vil betale?

Spørg din chef hvor mange anbefalinger eller kunder, der skal ind i butikken for at betale investeringen på 780 kr. hjem. Hvis denne overvejelse ikke hjælper, så få ham/hende til at ringe til mig på 2619 6265 🙂

 

Hvad nu hvis jeg ikke har brug for alle moduler?

Kurset fungerer som en enhed. Det er et forløb, du skal igennem, og derfor kan du ikke købe moduler enkeltvis. Til gengæld vil jeg sige, at selvom du er superbruger, og der er et modul, du ikke får så meget ud af, så er der så rigeligt med guldkorn i resten af modulerne til, at det betaler sig alligevel.

Få fuld adgang til online kurset
med det samme!

[button size=”medium” style=”white” icon=”” target=”_self” hover_type=”default” text=”Få fuld adgang til onlinekurset med det samme!” margin=”20px 0px 0px 0px” link=”https://mortenvium.simplero.com/purchase/16881-Strategisk-Networking-paa-LinkedIn”]