Nå dine mål hurtigere
og gør en forskel for andre

Når du udvikler dit netværk, udvikler du dit liv.

Få 10 enkle trin til et effektivt netværk og ryk tættere på dine drømme

Networking kan virke svært og grænseoverskridende
– men det behøver det ikke være!

Tag kontrol over din personlige udvikling en gang for alle med Susie Lynges bog Netværk Nu! 10 enkle trin til et effektivt netværk

Kun 249,-

[button icon=”fa-arrow-right” target=”_self” hover_type=”default” text=”Køb bogen nu” color=”#0c0c0c” background_color=”#ffe100″ hover_background_color=”#ffec9b” border_radius=”4″ link=”mailto:kontakt@netvaerksakademiet.dk” icon_color=”#0c0c0c” border_color=”#bfe1ff” button_id=”shadowknap” hover_border_color=”#ffffff” hover_color=”#0c0c0c”]

Bestil bogen ved at sende en mail til kontakt@netvaerksakademiet.dk

Hvis du har en rabatkode kan du oplyse den i mailen.

Bogen har allerede hjulpet over 5.000 andre med at blive dygtigere netværkere og nå deres mål – både i deres arbejdsliv og privat.

Forfatter Susie Lynge om networking:

Networking handler ikke om luskede bagtanker og om at skylde hinanden tjenester… Og det kræver heller ikke, at du er en bestemt type for at lykkes…

Networking handler derimod om, at vi sammen er stærkere, end vi er hver for sig. Så hvis vi er nysgerrige, åbne og modige, kan vi hjælpe hinanden til det, som vi hver især drømmer om.

Om forfatteren

Netværksekspert Susie Lynge er direktør i Netværks Akademiet, underviser og erhvervscoach og har trænet over 20.000 ledere og medarbejdere i networking hos bl.a. EY, Jyske Bank, ATP, Finansforbundet, Team Danmark, CBS, Kromann Reumert m.fl.

Bogens indhold

Bogen giver dig både faglige inputs, historier, eksempler og ikke mindst: Masser af øvelser, der styrer dig sikkert igennem hvert eneste trin.

Gennemgang af de 10 trin:

TRIN 1: Din personlighed er altafgørende

Du skal slet ikke ændre på din personlighed – du skal kende den, bruge den, og turde vise hvem du er. I trin 1 lærer du at bruge din egen personlighed, når du netværker.

TRIN 2: Kend din netværksværdi – Hvad har du at tilbyde?

Vi har alle masser at bidrage med i kraft af vores personlighed, viden, erfaring og netværk, men de færreste kan sætte ord på det. I trin 2 lærer du at sætte ord på din netværksværdi.

TRIN 3: Sæt tydelige mål og del dem

Du sætter sikkert mål i dit liv. Både arbejdsmæssigt og privat. Der hvor det virkelig rykker er når du involverer dit netværk i dine mål, og får deres hjælp. Det lærer du i trin 3.

TRIN 4: Kortlæg dit netværk

For at aktivere dit netværk, skal du vide hvem du har i dit netværk. Det findes der mange forskellige måder at gøre på. I trin 4 lærer du at kortlægge dit netværk.

TRIN 5: Stil de rigtige spørgsmål

Hvilke spørgsmål kan du stille til en du ikke kender for at bryde isen? Gode spørgsmål er afgørende, når du netværker. I trin 5 lærer du at stille de rigtige spørgsmål.

TRIN 6: Vær brobygger – del dine kontakter

Din netværksværdi kommer bl.a. fra alle dem du kender. Den dygtige netværker er god til at bygge bro mellem sine kontakter og skabe win-win-win-situationer. Det lærer du i trin 6.

TRIN 7: Vær modig – overvind dig selv netværksmæssigt

En af de største netværksbarrierer er tvivl og usikkerhed. I trin 7 får du værktøjer til at arbejde med dit mod og din komfortzone.

TRIN 8: Styrk dit netværk gennem sociale medier

LinkedIn har over 2,5 mio. danske profiler. De fleste er dog ret passive. Der hvor du rykker, er når du skaber dialoger. I trin 8 lærer du at pleje og udvikle dit netværk med LinkedIn.

TRIN 9: Tips til at udvide eller pleje dit netværk

Alle relationer dør ud, hvis du ikke viser dem opmærksomhed og plejer dem. Ved at lave små netværkstiltag holder du dine relationer varme og spreder glæde og værdi. Det lærer du i trin 9.

TRIN 10: Min personlige netværkshandleplan

I trin 10 bliver det alvor. Her lægger du din personlige netværkshandleplan og sætter konkrete tidspunkter på dine aktiviteter. Herefter er det bare at føre det ud i livet, blive dygtigere og nå dine mål.

Klar til dit næste level?

Netværk nu! 10 enkle trin til et effektivt netværk er tiltænkt dig, der ønsker at rykke dig karrieremæssigt og personligt ved at udvide og skabe en endnu stærkere relation til dit eksisterende netværk.

[button icon=”fa-arrow-right” target=”_blank” hover_type=”default” text=”Start din netværksrejse” color=”#000000″ background_color=”#ffb70a” hover_background_color=”#ffe60a” border_radius=”2″ link=”mailto:kontakt@netvaerksakademiet.dk”]

Bestil bogen ved at sende en mail til kontakt@netvaerksakademiet.dk

Hvis du har en rabatkode kan du oplyse den i mailen.