Skrivestærk Social Media student med forretningsforståelse

OBS. Stillingen er blevet besat

Er du aktiv på Twitter, nørder du med i udviklingen på Facebook og netværker du på LinkedIn? Så er du måske det perfekte match som vores nye kollega!

 

ViumMedia mangler en skarp studentermedhjælper, som har lyst til at arbejde professionelt med sociale medier og samspillet mellem andre platforme.

Du får ansvaret for egne opgaver og direkte erfaring med udførelse og evaluering af digitale markedsføringsaktiviteter.

 

Dine opgaver bliver blandt andet:

  • Vedligeholdelse og opsætning af website og blogindlæg
  • Ansvaret for ViumMedias Facebook Side samt Facebook-annoncering
  • Skrive nyhedsmails og lave e-mailmarketing til 5.000+ modtagere
  • Research og dataindsamling

 

Du er måske i gang med en videregående uddannelse (og har mindst ét år tilbage), men så længe du er indstillet på at nørde SoMe-nyheder, strategi og kommunikation, så er det lige meget, hvad du læser.

 

Du kommer til at arbejde med WordPress, MailChimp, Drip, Google Analytics og Facebook Power Editor. Det er en fordel, hvis du kender til nogle af programmerne i forvejen, men hvis du ikke gør, og du er den rette person til jobbet, skal vi nok få dig det lært.

 

 

Vi forventer, at du som person er initiativrig og har viljen til at lære. Det er vigtigt, at du har gåpåmod og har lyst til at være en del af forretningen. Da vi er et lille team, der har meget travlt, skal du kunne arbejde selvstændigt og struktureret med dine opgaver, og du skal være indstillet på også at løse ”kedelige” ad hoc opgaver. Sidst, men ikke mindst, forventer vi, at du har flair for kommunikation og er god til at skrive.

 

Din arbejdstid er ca. 10 timer om ugen, typisk fordelt over en hel arbejdsdag + et par timer i løbet af ugen. Du skal regne med at være fleksibel, og så lover vi til gengæld det samme, så du kan tage dine eksaminer i fred og ro.

 

 

Om os:

ViumMedia er et mindre konsulentfirma i København. Vi har et uformelt kollegaskab med ambitioner om konstant at udvikle os. Vi er specialiseret i LinkedIn og arbejder primært med marketing og salg for B2B virksomheder.

 

Vores mission er at styrke vores kunders forretningsrelationer gennem sociale medier, og vi tror på, at effektiv markedsføring i dag handler om at dele og hjælpe.

 

Det seneste år har vi virkelig styrket vores egen markedsføring:

 

  • 36% flere besøgende på vores website
  • 32% flere kundehenvendelser
  • Over 300% stigning i antallet af delinger på sociale medier

 

Måske kan vi sammen forbedre de tal endnu mere det næste år? 🙂

 

 

Vi håber, du kan starte i august. Dit primære arbejdssted vil være på vores kontor på Jagtvej, Kbh. N., og der er også gode muligheder for at arbejde hjemme.

 

Hvis det lyder som dig, vi har brug for, så send din ansøgning og dit CV til Josephine på josephine@viummedia.dk senest d. 24. juni 2016.

Link til dine profiler på LinkedIn og Twitter (+ evt. andet relevant; måske har du en blog, en super god Instagram-konto eller har startet en aktiv gruppe på LinkedIn?).

 

Vi forventer at afholde samtale i uge 26.

 

Har du spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte Morten Vium
på 2619 6265 eller morten@viummedia.dk