Om Morten Vium

Morten Vium er tilknyttet Netværks Akademiet som freelancer på LinkedIn opgaver. Han har 8 års erfaring med rådgivning og træning i at udvikle relationer på LinkedIn.

Passion

Internettet er et netværk. Og det bliver ved med at fascinere mig, hvor store muligheder det rummer.

Internettet kan forbinde dig til milliarder af mennesker verden over. Fx via netværk som LinkedIn.

Hvorfor nøjes med at bruge nettet til dele kattebilleder og købe flybilletter? Jeg arbejder for en fremtid, hvor vi udnytter, at internettet rykker os tættere sammen. En fremtid hvor vi ser mulighederne, og hjælper hinanden til at skabe resultater for os selv og andre.

Faglig tilgang

Jeg er digital indfødt og er vokset op med internettets muligheder. Min grundlæggende tilgang til de sociale medier handler om at skabe og styrke relationer ved at give værdi til andre.

Ved at dele viden, erfaringer og holdninger beriger vi hinandens tilværelse og skaber et navn og et netværk for os selv.

Gennem en lang række projekter har jeg eksperimenteret med alle aspekter af online markedsføring og sociale medier – specielt på LinkedIn – og udviklet en stærk mavefornemmelse for, hvad der virker, samt en bred viden om mulighederne, og hvordan man udnytter dem i praksis.

Som underviser er det afgørende for mig at vise min begejstring for de mange muligheder, og mine kurser bærer præg af, at jeg er meget praktisk orienteret. Her får man ikke en teoretisk smøre om, hvad der i teorien kunne være godt, men efterprøvet viden om, hvad der faktisk virker på LinkedIn. Det kan jeg ikke tilbyde ved at henvise til modeller og figurer. Det kræver virkelige eksempler og cases, som skal findes ude i virkeligheden.

Kontakt os om LinkedIn opgaver

LinkedIn ekspert

Morten Vium bliver løbende brugt som LinkedIn ekspert.
Både i forbindelse med foredrag om LinkedIn og som ekspertkilde i pressen.

Du er altid velkommen til at kontakte os om LinkedIn opgaver på tlf. 60735322 eller sl@netvaerksakademiet.dk.